SIF JAKOBS JEWELLERY - GAVEKORT

Du kan godt glæde dig eller se frem til at glæde andre. Med et gavekort til Sif Jakobs Jewellery kan du nemt og bekymringsfrit forkæle en du holder af, med noget smukt. Med et Sif Jakobs Jewellery Gavekort kan du nemlig helt uden at skulle bekymre dig om returnering og bytterfrister eller lignende, give en gave som med garanti vil falde i god jord.

KØB ET GAVEKORT

Gavekortet fra Sif Jakobs Jewellery kan benyttes på Sif Jakobs Jewellerys website eller i vores flagskibsbutik i København. Gavekortet giver adgang til at vælge mellem hundredvis af smykker inklusiv de mest populære og allernyeste smykker.

KØB NU

Indhold, der kan skjules

GAVEKORT SALDO

Du kan altid tjekke din gavekorts saldo her eller kontakte vores online kundeservice på mail: online@sifjakobs.com eller telefon: +45 33 93 77 77

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Læs vores handelsbetingelser og ofteste stille spørgsmål for køb af gavekort her

MED KÆRLIG HILSEN FRA OS TIL DIG

Gør det nemt for både dig selv og modtageren med et gavekort til Sif Jakobs Jewellery. Du vælger selv beløbet og modtager gavekortet elektronisk, men kan også vælge at få det sendt hjem til dig i en fint indpakket æske.

KØB NU

GAVEKORT

Vi ved at det kan være lidt omstændigt at finde den helt rigtige gave til en man holder af, så vi har gjort det nemt både for dig som gavegiver og for modtageren med et Sif Jakobs Jewellery gavekort. Vores sortiment tilbyder nemlig rigtig mange gavemuligheder, og selvom du kender personen der skal modtage et smykke i gave, så kan det alligevel være svært at ramme plet.

Vi oplever også at modtagerne ikke nødvendigvis ønsker sig noget specifikt, og der kan et gavekort være det helt rigtige. Med et gavekort imødekommer du også de personer, elsker at bestemme selv, og som elsker at shoppe hjemmefra og vælge det de allerhelst selv vil have.

Du kender det måske selv - der er nærmest ikke noget bedre end at have et gavekort til en butik, så du alle dage uanset vejr og vind og økonomi, kan forkæle sig selv lidt, præcis når man fortjener det og når lysten og inspirationen melder sig. Er gaven til din mor, søster, veninde, kæreste, bror eller en helt anden, så kan gavekortet til Sif Jakobs Jewellery bruges i mange mange år frem.