MATERIALER OG SMYKKEPLEJE

Sif Jakobs Jewellery smykker er let genkendelige - Alle vores varer er stemplet med Ag925, Sif Jakobs eller SJ for at specificere vores varemærke.

925 sterling sølv

925 STERLING SØLV

Sif Jakobs Jewellery sølv smykker er lavet af 925 sterlingsølv, som er den internationale kvalitetsbetegnelse for sølvprodukter af højeste kvalitet. Smykkerne er 100% nikkel-fri og overholder alle internationale kvalitetsstandarder. Kvaliteten inspiceres omhyggeligt af Sif Jakobs for at sikre det bedste resultat i alle kollektionerne. Alle genstande er stemplet med Ag925, Sif Jakobs eller SJ for at angive vores varemærke.

RHODIUM OG 18 KARAT GULD

Alle vores smykke er lavet af 925 sterlingsølv, belagt med rhodium eller 18 karat guld for at opnå en elegant finish.

ZIRCONIA

AAA cubic zirkonia-sten bruges udelukkende i alle smykker fra Sif Jakobs Jewellery. En AAA-zirkonia vurderes som den højeste kvalitet af zirkonia inden for mode-smykker. Ligesom diamanter påvirker slibning, kvalitet og farve bedømmelsen af cubic zirkonia.

18 kt. forgyldt

FERSKVANDSPERLER

Ferskvandsperler er smukke halvædelsten, der er organisk skabt af ferskvandsmuslinger eller -skaller. Sif Jakobs Jewellery bruger naturligt farvede ferskvandsperler i deres kollektioner, som kombineres med cubic zirconia for at skabe en fantastisk effekt.

Stainless steel gold

URE

Sif Jakobs Watches er lavet af 316L rustfrit stål, både urstel og armbånd, hvilket betyder, at de er hypoallergeniske. Alle ure har safirglas, hvilket er en type urglas, der er utroligt hårdt og derfor holdbart. Safir betragtes som det bedste materiale til at beskytte urskiven mod stød. Vi bruger MIYOTA japanske bevægelser i alle vores Sif Jakobs ure. MIYOTAs batteri holder 4-10 år afhængigt af modellen. Forgyldningen på Sif Jakobs urene er IP/Ion-forgyldning (0.5MIC TIN + 0.1 MICAU (1N14)).

UNIVERSAL SMYKKEPLEJETIPS

Smykkepleje-mantraen, der skal følges dagligt, er at "lad dine smykker være det sidste, du tager på, og det første, du tager af".

Her er nogle få tips til pleje af smykkematerialer for at hjælpe dig med at passe på dine værdifulde ejendele:

Demi-fine forgyldte smykker kan beskadiges af kemikalier i hårspray, parfumer, håndsprit og lotioner. Sørg altid for at påføre disse først og lad dem tørre, inden du tager dine smykker på, da alkohol, fugtighed og kemikalier i disse kan føre til farvetab.

Og husk at fjerne dine smykker, før du går i haven, laver anstrengende træning, og ved alle vandaktiviteter som badning og vandsport, da de fleste metaller og naturlige perler reagerer med klor, fugtighed og sved.

Ved dagen afslutning, tør dine smykker af med en blød klud. Regelmæssig aftørring med en smykkepoleringsklud forhindrer snavsophobning, fjerner let tarnish og hæmmer gen-tarnishing, hvilket forlænger det oprindelige skær og glans af dine smykker.

Hvis du vil rense dine rhodium- eller guldbelagte smykker og fjerne akkumuleret snavs, skal du følge disse trin: Først skal du lægge smykkerne i lunkent rent vand blandet med en lille mængde PH-neutral sæbe. Sørg for at skylle det grundigt for at fjerne eventuelle mineralrester og tør det derefter forsigtigt af med en blød klud. For en endnu mere bekvem løsning kan du overveje at prøve vores high-end smykkeplejesæt.

For at undgå ridser er det også vigtigt at opbevare smykker separat og sikkert, helst i deres originale æske eller i en smykkeæske med separate rum, når de ikke er i brug. Smykkearrangører gør det også nemt at finde dine foretrukne stykker.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

KAN JEG BADE MED MINE SMYKKER?

Nej, vi anbefaler, at du tager smykker af, før du bader, går i bad, tager brusebad, går i sauna eller solarium. Damp, fugt, duftstoffer og kemikalier i sæbe og shampoo kan gøre materialerne anløbne og matte.

KAN JEG BÆRE MINE SMYKKER, MENS JEG TRÆNER?

Vi anbefaler, at du tager smykker af, inden du træner. Sved og alkohol i deodoranter og desinfektionsmidler kan reagere med metaller, perler eller sten og forårsage farvetab og mathed. Klor og salt kan også ødelægge metaller, så du bør ikke bære dine smykker, mens du svømmer. Der er også en risiko for at beskadige smykket, hvis det bæres under fysisk aktivitet.

HVOR OFTE SKAL JEG RENGØRE MINE SMYKKER?

Du bør rengøre dine smykker, som du har på hver dag, ca. en gang om ugen og andre smykker i dit smykkeskrin ca. en gang om måneden.

HVORDAN KAN JEG REPARERE LÅSEN PÅ MINE ØRERINGE?

Øreringe kan være svære at lukke, hvis låsen bliver bøjet under brug. Dette kan let afhjælpes ved at trykke let på låsen, enten opad eller nedad, så den klikker på plads igen.