MATERIALER OG SMYKKEPLEJE

925 STERLING SØLV

925 sterling sølv, en legering af 92,5 % sølv og 7,5 % alternative metaller til forstærkning, er den reneste form for sølv, der anvendes til smykkefremstilling. Sølvsmykker fra Sif Jakobs Jewellery er lavet af sterling sølv og belagt med rhodium for en poleret finish.

PRODUKTPLEJE

Det er vigtigt, at du bærer og behandler dine Sif Jakobs Jewellery rhodiumbelagte smykker med den rette pleje for at sikre en langvarig glans. Følg vores generelle plejetips til materialet for at holde dine sølvsmykker smukke og skinnende. Når rhodiumbelægningen er slidt af, kan du få den genpletteret.

18 KARAT GULD

Sif Jakobs Jewellery skaber smukke halvfine smykker i 925 sterling sølv forgyldt med 18 karat rose guld eller gulguld. Sif Jakobs guldbelagte smykker er meget holdbare ved hjælp af en højkvalitets 3 mikron plettering til ringe og en 2 mikron plettering til øreringe, halskæder, armbånd og armringe.

PRODUKTPLEJE

Med den rette pleje er guldbelagte smykker smukke i lang tid og kan om nødvendigt forgyldes igen. Vær ekstra forsigtig, når du håndterer ting, der kan ridse dine guldbelagte smykker, og følg de generelle plejetips for at holde dit yndlingssmykke skinnende i lang tid.

ZIRCONIA

Glimmer med cubic zirconia-sten uden at skulle investere en formue. Sif Jakobs Jewellery bruger kun AAA-zirkonia af højeste kvalitet. Stenene er normalt princesseformede for at optimere lysets refleksion. De meget lysbrydende, optisk klare enkeltkrystaller er holdbare og bevarer deres farve og glans - til en brøkdel af prisen for ægte diamanter.

Sif Jakobs Jewellery bruger også behandlede og farvede zirkoner, hvilket giver smykkerne et legende touch.

PRODUKTPLEJE

Kemisk kontakt kan efterlade rester på stenene og få dem til at se matte ud. Rengør dine zirkonia-sten med nogle få ugers mellemrum med en blød børste og varmt vand med en PH-neutral sæbe. Skyl med varmt vand og dup tørt med en ren klud for at genoprette stenens naturlige glans og klarhed.

FERSKVANDSPERLER

Ferskvandsperler er smukke halvædelsten, der er organisk skabt af ferskvandsmuslinger eller -skaller. Sif Jakobs Jewellery bruger naturligt farvede ferskvandsperler i deres kollektioner, som kombineres med cubic zirconia for at skabe en fantastisk effekt.

PRODUKTPLEJE

Da ferskvandsperler er følsomme over for ridser, bør du opbevare dine perlesmykker separat i bløde smykkesække.

Den bedste måde at rengøre dine perlesmykker på er at tørre dem forsigtigt af med en smykke-rengøringsklud efter hver brug. Det bevarer deres glans og forhindrer, at der ophobes snavs.

GENERELLE PLEJETIPS

Mantraet for daglig smykkepleje er: "Lad dine smykker være det sidste, du tager på, og det første, du tager af". Nedenfor er der nogle tips til smykkepleje, der kan hjælpe dig med at beskytte dine dyrebare ejendele.

  • Demi-fine forgyldte smykker kan blive beskadiget af kemikalier i hårspray, parfume, hånddesinfektionsmidler og lotion. Sørg altid for at anvende disse produkter først og lad dem tørre, inden du tager dine smykker på, da alkohol, fugt og kemikalier i disse produkter kan forårsage farvetab.
  • Og husk at tage dine smykker af før havearbejde, anstrengende motion og alle vandrelaterede aktiviteter som badning og vandsport, da de fleste metaller og naturperler reagerer med klor, fugt og sved.
  • Tør dine smykker af med en blød klud sidst på dagen. Regelmæssig aftørring med en pudseklud forhindrer ophobning af snavs, fjerner let anløbning og forebygger genforløb, så dine smykker bevarer deres oprindelige glans og gnist længere.
  • For at fjerne snavs fra rhodium- eller guldbelagte smykker skal du lægge dem i blød i lunkent, rent vand med en lille mængde PH-neutral sæbe. Skyl den godt for at fjerne eventuelle mineralrester, og tør den straks af med en blød klud.
  • For at undgå ridser er det også vigtigt at opbevare smykkerne separat og sikkert, helst i det originale smykkeskrin eller i et smykkeskrin med separate rum, når de ikke er i brug. Smykkemapper gør det også lettere at finde dine yndlingsstykker.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

KAN JEG BADE MED MINE SMYKKER?

Nej, vi anbefaler, at du tager smykker af, før du bader, går i bad, tager brusebad, går i sauna eller solarium. Damp, fugt, duftstoffer og kemikalier i sæbe og shampoo kan gøre materialerne anløbne og matte.

KAN JEG BÆRE MINE SMYKKER, MENS JEG TRÆNER?

Vi anbefaler, at du tager smykker af, inden du træner. Sved og alkohol i deodoranter og desinfektionsmidler kan reagere med metaller, perler eller sten og forårsage farvetab og mathed. Klor og salt kan også ødelægge metaller, så du bør ikke bære dine smykker, mens du svømmer. Der er også en risiko for at beskadige smykket, hvis det bæres under fysisk aktivitet.

HVOR OFTE SKAL JEG RENGØRE MINE SMYKKER?

Du bør rengøre dine smykker, som du har på hver dag, ca. en gang om ugen og andre smykker i dit smykkeskrin ca. en gang om måneden.

HVORDAN KAN JEG REPARERE LÅSEN PÅ MINE ØRERINGE?

Øreringe kan være svære at lukke, hvis låsen bliver bøjet under brug. Dette kan let afhjælpes ved at trykke let på låsen, enten opad eller nedad, så den klikker på plads igen.