Kvinden bag brandet

Kvinden bag det populære brand er Sif Jakobs. Hendes rejser, livsstil og instinktiv passion for design har skabt et meget personligt smykkebrand. Et smykkebrand som går op i, at designe smykker til overkommelige priser.

Sif er født på Island, uddannet guldsmed i Sverige og har boet i København siden år 2000. I flere år har Italien været hendes andet hjem. Hendes kærlighed for Italiensk elegance er en konstant kilde til inspiration. Det ses også i titlerne på hendes kollektioner, som primært er opkaldt efter italienske byer.

Også hjemlandet Island fungerer som inspiration for hendes designs. Island er et land med betagende natur. ”Mine designs afspejler minder fra min barndom i Islands natur, hvor jeg var omgivet af imponerende klippeformationer, mystiske kilder og vulkanske strukturer”

”Jeg elsker at designe smykker som får kvinder til at skinne. Faktisk er, ”Let Yourself shine” et af mine favoritmantraer. Det fortæller præcis hvad mine smykker gør! Designet er eksklusivt, originalt og med en rå elegance. De fremhæver og forstærker en kvindes naturlige skønhed ved at tilføje en vigtig og iøjnefaldende gnist.”

Glamourøst design

Sif Jakobs Jewellery er kendt for iøjnefaldende og elegante smykkekreationer, ofte med et køligt nordisk præg.

Designet ser glamourøst ud og er alligevel til at betale. Smykkerne er fremstillet i 925 sterlingsølv, delvist belagt med 18K guld. Håndpåsatte, kubiske zirkonia sten af høj kvalitet giver smykkerne et glamourøst look.

Siden stiftelsen i 2009 er brandet vokset hurtigt og finder regelmæssigt omtale i populære mode- og livsstilmedier.

Internationale stjerner som Miley Cyrus, Katy Perry, Nicole Scherzinger, Shontelle og Pamela Anderson er allerede blevet set iført smykker af Sif Jakobs Jewellery. Også kendte influencere bærer brandets smykker og styrker dets tilstedeværelse på de sociale medier.

Award-vindene brand

BRAND TO WATCH

Sif Jakobs Jewellery vandt prisen” Brand to Watch” ved den prestigefyldte UK jewellery Awards 2016. I denne meget konkurrencedygtige kategori ledte dommerne efter et brand, der havde vist kontinuerlig vækst siden lanceringen og specifikt over de sidste 12 måneder. Med det i tankerne, blev Sif Jakobs Jewellery tildelt ”a great example of growth” af dommerne.

DANISH JEWELLERY BRAND WITH THE STRONGEST GROWTH

To år I træk har Sif Jakobs Jewellery fået navnet ”Gazelle” af den danske erhvervstidsskrift Børsen. Gazelleprisen gives i Danmark til de hurtigst voksende virksomheder der mindst har fordoblet deres indtjening over en fireårig periode.

FASHION JEWELRY BRAND OF YEAR

Sif Jakobs Jewellery vandt kategorien “Fashion Jewellery Brand of the Year” ved Inhorgenta Award 2017.

HOT 100 BRAND CHAMPIONS AWARD

Sif Jakobs Jewellery blev tildelt ”HOT 100 Brand Champions Award” ved IJL 2016 London. ”HOT 100 Brand Champions Award” gives til smykkevirksomheder der har gjort enestående indtryk i branchen i det forløbene år.