Mød kvinden bag brandet

Designer Sif Jakobs lancerede sit eponyme brand i 2009 med den simple overbevisning om, at enhver kvinde har ret til at stråle.
Siden da har hun dedikeret sig til at skabe luksussmykker og ure, der er tilgængelige for alle.

Født i Island, uddannet guldsmed, tilbringer Sif nu sin tid mellem København og rejser til større europæiske byer for at finde inspiration, uanset hvor hun rejser hen. Hendes unikke æstetik kombinerer nordisk coolness med italiensk elegance, hvilket resulterer i ubesværede stykker, der bringer glans og gnist til enhver dag og enhver lejlighed.

Inspirerende smykker der lader enhver kvinde stråle

Fra vores studie i København skaber vi smykker for at løfte enhver kvindes stil og look, uanset hvem du er, hvad du laver, hvor dine dage og nætter måtte føre dig hen. Med inspiration hentet fra rejser, naturen, arkitektur og mere, lancerer vi omhyggeligt kollektioner af ubesværede hverdagsessenser, særlige begivenhedsoplevelser og modefremadskuende ikoner. Ved at bruge de bedst mulige materialer er vi stolte af at skabe luksuriøst design til overkommelige priser, så alle kan være med.

Award-vindene brand

Brandet er kendt for sine iøjnefaldende og elegante smykker, der ofte har et råt twist og en cool kant. Stilen er fornem, samtidig med at være "overkommelig luksus". Brandet har regelmæssigt været med i populære mode- og livsstilsmagasiner og har en voksende international fanbase.

Smykkerne er blevet set på berømtheder som Miley Cyrus, Katy Perry, Dua Lipa, Alesha Dixon og mange flere. Derudover elsker en bred vifte af modepåvirkere Sif Jakobs Jewellery, og brandet optræder ofte i deres sociale mediekanaler.

I dag er Sif Jakobs Jewellery repræsenteret internationalt og er et meget eftertragtet brand hos kræsne og modebevidste forhandlere som det førende brand inden for kategorien af sølv- og zirkonia-smykker og ure. Brandet er stolt vinder af forskellige prestigefyldte europæiske smykkepriser