Levering & Retur

Leveringstid

Vi bestræber os på at levere din ordre så hurtigt så muligt, leveringstiden kan variere alt efter hvilken distributor du vælger. Du kan forvente levering med GLS, til privat og pakkeshop indenfor 1-2 arbejdsdage fra mandag til fredag. For graverede smykker er leveringstiden ca. 5-7 arbejdsdage.

Ordrer afgivet i weekenden eller på danske helligdage behandles den efterfølgende arbejdsdag. I forbindelse med højtider og helligdage må der påregnes længere leveringstid. Skulle der opstå forsinkelser hos GLS kan Sif Jakobs Jewellery dog ikke drages til ansvar. 

Når du lægger din ordrer hos Sif Jakobs Jewellery, er det vigtigt du indtaster dine adresseoplysninger korrekt, når du indtaster din leveringsadresse. Du er hermed forpligtet til at oplyse den korrekte adresse til leveringen af varerne. Hvis adressen, du oplyser, ikke bekræftes, forbeholder Sif Jakobs Jewellery retten til at tilbageholde leveringen og annullere ordren.

 

  Fragt

  Gratis Levering på ordrer over 499 kr. 

  Når du handler hos Sif Jakobs Jewellery, leverer vi din smykkeordrer på over 499 kr. gratis til den ønskede pakkeshop i Danmark. Ligeledes kan du benytte dig af vores gratis returlabel. 

   

  Fortrydelsesret/returret

  Du kan altid ombytte eller returnere varer, der er købt på Sifjakobs.dk. 

  Når du vil returnere dine varer, skal du anvende det returlabel som medfølger i kassen. Skulle det ske at du mister dit returlabel, bedes du venligst henvende dig til online@sifjakobs.com for at få en forudbetalt returlabel tilsendt på mail. Udfyld returformularen og læg den sammen med din retur. Husk at få en kvittering på posthuset, som bevis på, at du har returneret pakken. Sif Jakobs Jewellery yder 30 dages fuld fortrydelsesret gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortrydelsesretten kan kun anvendes, hvis varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi indenfor 30 dage overføre købesummen til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Graverede smykker kan ikke ombyttes eller returneres.

  Varens stand, når du sender den tilbage:

  Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt.

  For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i brug.


  Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

  Sif Jakobs Jewellery
  Mesterlodden 23
  2820 Gentofte

  Du finder standardfortrydelsesformularen her

  Du kan også returnere dine varer i vores Flagship Store på Ny Østergade 19, mod fremvisning af originalbon eller gavebon. Varer købt online på sifjakobs.com kan ombyttes til en anden vare i butikken (behøver ikke være samme beløb). Ønskes fuld retur af original beløb skal varen sendes retur til HQ via medsendt pakkelabel. Varer købt hos vores forhandlere kan ombyttes i vores Flagship Store til andre varer af samme eller højere beløb. Det skal altid medbringes kvittering, gavebon eller byttemærke med købsdato. 

  Ombytning

  Alle vores varer kan byttes inden for 30 dage. Når du returnerer beder vi dig venligst om at henvende dig til online@sifjakobs.com for at få en forudbetalt returlabel tilsendt på mail. Husk at få en kvittering på posthuset, som bevis på, at du har returneret pakken. Sif Jakobs Jewellery sender herefter den eller de ombyttede varer fragtfrit. Er du i tvivl, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på online@sifjakobs.com.

  Bemærk: Når du prøver vores smykker bedes du undgå kontakt med parfume eller creme som kan efterlade en duft eller mærker på smykkerne. Vi kan ikke returnere varer hvor disse instruktioner ikke er blevet overholdt.

  Reklamationer

  Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
  
Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.
 Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst kundeservice på telefon +45 33 93 77 77 eller mail: online@sifjakobs.com
  Sif Jakobs Jewellery dækker de rimelige fragtomkostninger der måtte være, i forbindelsen med en reklamation.
  Varen sendes til:

  Sif Jakobs Jewellery
  Mesterlodden 23
  2820 Gentofte