Størrelsesguide

At købe smykker online, kan være en af de mest spændende oplevelser, specielt når det har været længe ventet og smykkerne er udvalgt med stor omhu. Online shopping har tilføjet en ny dimension, til den fascinerende oplevelse - størrelsesguider.

Alt som bæres på kroppen, kræver en korrekt størrelse og pasform, for både at se ud og føle som det skal. Og smykker er ingen undtagelse. At forstå smykkestørrelser er meget vigtigt, når man køber smykker til sig selv eller en man har kær. Heldigvis, har vi gode nyheder til dig: Vi kan afmystificere den spændende verden af moderigtige smykker og styling, med nogle få tips til, hvordan du måler korrekt til de smykker, som du planlægger at købe.

Smykkestørrelser er altafgørende, når du vil style dit look og sætte fokus på dine bedste træk. Ligesom at konturere med makeup, kan smykker fremhæve eller nedtone dit look og lade dig skabe din signaturstil.

Hos Sif Jakobs Jewellery, forstår vi vigtigheden af at komme i kontakt med sit indre jeg, når man vælger smykker. Vi er seriøse omkring at hjælpe vores loyale kunder, med at finde de bedste smykker med det perfekte fit, for at opnå det look, som de søger. 

Vi har sammensat denne størrelsesguide, for at hjælpe dig med at starte din skinnende rejse, mod at finde smukke smykker og lader dig opdage altid moderigtig smykkestyling.

Ringstørrelse

At finde den korrekte ringstørrelse er et stort skridt, specielt når ringen er en gave til en man har kær eller, til en specielt lejlighed. Hvis du har fundet din ring, så lad os hjælpe dig, med at vælge den perfekte ringstørrelse. Her har vi nogle få tips til, at gøre købet af ringe til en fornøjelse.

RINGSTØRRELSESTABEL
Når du køber ringe online, skal du vælge din ringstørrelse ud fra en tabel. Oplevelsen kan være besværlig, specielt hvis dit køb er meget væsentligt, såsom en forlovelsesring eller par-ringe, til at overraske din kære. 

Online størrelsesguides til ringe er forskellige rundt omkring i verden. SJJ ringstørrelser er baseret på ringens indre omkreds og spænder fra 48 (diameter: 15.3 mm) til 60 (diameter: 19.1 mm). Du kan nemt identificere den tilsvarende UK eller US størrelse, ud fra tabellen.

SJJ tip: Er du imellem to størrelser, vælg da den store størrelse. 

HVORDAN MÅLER MAN RINGSTØRRELSE
Den mest nøjagtige måde at måle din finger på, er ved at bruge ringmålere - plastik eller udprintet i papir. Du kan besøge din lokale smykkeforretning for at få målt din finger, eller finde en ringmåler online. En anden måde hvorpå du kan måle din ringstørrelse, er ved at måle den indre diameter af din yndlingsring, ved at placere ringen på en lineals millimeter side og sammenligne diameteren, med en udskrevet tabel som denne.

Halskæde længde

En halskæde kan blive omdrejningspunktet, specielt når du vil sende et stærkt signal. Vi har et pragtfuldt udvalg af kæder, i forskellige længder og tykkelser, perfekte til styling af dit hverdagslook eller tilførelse af glitter til dine festlige aftener.

FORSTÅ KÆDELÆNGDER
Ved online køb, er valget af den bedste længde til en halskæde og hvordan den vil lægge sig, når man har den på, en fundamental årsag til bekymring. Alle har unikke kropsproportioner. Formen på dit ansigt, hals og længden på din overkrop, spiller sammen. En halskæde af den rigtige størrelse og længde, kan fremhæve din halsudskæring, tilføre noget ekstra til dit outfit, og accentuere dine bedste træk.

Generelt, vil en kort 45-48 cm halskæde hvile lige under dit kraveben; mellem-længde halskæder, eller længere 70 cm halskæder, vil falde lige imellem eller under din kavalergang, og 90 cm kæder vil ende ved mellemgulvet eller lavere.

HALSKÆDE LÆNGDE GUIDE
Sif Jakobs Jewellery halskæder er justerbare, og findes i forskellige længder, fra 30 cm til 60 cm. Når halskæden måles, er det vigtigt, at måle hele omkredsen. For at måle dig selv, se da i spejlet og placer et bånd eller en snor om din hals. Bring da enderne sammen, hvor du føler, at længden vil være passende til dig. Marker punktet og mål længden af båndet/snoren.

For at gøre det lettere for dig at finde den rigtige længde, har vi lavet en illustration, som viser hvor lang en halskæde af en specifik længde vil være. Venligst bemærk, at længden vil varierere, alt efter din størrelse og form.

Hoop størrelsesguide

Når det kommer til hoop øreringe, er størrelsen afgørende for at opnå det perfekte look. For at hjælpe dig med at finde den ideelle størrelse, har vi udarbejdet denne praktiske størrelsesguide.

Piccolo hoops: Disse øreringe, der måler 11 millimeter i diameter, tilføjer et delikat og subtilt touch til dit outfit. De er perfekte til daglig brug og kan bruges med næsten alt.

Medio hoops: Med en diameter på 14 millimeter er mellemsizede hoops alsidige og passer godt til både hverdags- og aftenlook. De tilføjer et strejf af elegance uden at være for iøjnefaldende.

Grande hoops: Statement-øreringe med en diameter på 20 millimeter skaber et dramatisk udseende og er ideelle til specielle lejligheder, hvor du ønsker at skille dig ud.

X-Grande hoops: Statement-øreringe med en diameter på 24 millimeter er perfekte til festlige lejligheder som bryllup, fødselsdage, en tur i byen eller til at friske et hverdagsoutfit op.

Når du vælger din hoop-øreringstørrelse, bør du tage højde for din ansigtsform, stilpræference og den lejlighed, hvor du vil bære dem. Uanset om du foretrækker det subtile eller iøjnefaldende, har vi den perfekte størrelse til dig. Udforsk vores udvalg og find de hoop-øreringe, der passer bedst til din stil og personlighed.