Klarna

Klarna er en betalingsmetode, der giver dig mulighed for at købe nu og betale senere. ... Når du har afgivet din ordre ved hjælp af Klarna, modtager du en e-mail inden for 2 dage med betalingsinstruktioner. Du har derefter 30 dage til at gennemføre din betaling online.

 

1. Vælg Klarna som betalingsmulighed ved kassen, og fortsæt

2. Indtast dine oplysninger, herefter vil du blive oplyst med det samme, om dit køb er blevet accepteret.

3. Modtag en bekræftelses-e-mail, der beskriver dit køb, forfaldsdato (er) og andre nyttige oplysninger

4. Kontakt Sif Jakobs kundeservice online@sifjakobs.com eller Klarnas kundeservice med spørgsmål om dit køb.

 

Skal du returnere dit køb?

 
Din Klarna-faktura vil blive sendt til dig af Klarna, så snart din ordre er afsendt. Din faktureringsperiode vises på din faktura.


Din ret til at returnere dit køb påvirkes ikke af betalingsperioden, og du skal kun betale for de varer, du vælger at beholde.

Hvis du har returneret varer fra en ordre, der er betalt med Klarna, og datoen for betalingens forfald er nær, anbefaler vi, at du markerer varen som returneret i Klarna-portalen.

Når din retur er afsluttet hos Sif Jakobs, får du en opdateret faktura fra Klarna.

Du modtager din refusion fra Klarna inden for 5-7 arbejdsdage til din valgte konto.

 

Vi har dig dækket!

Shopping er sjovt, derfor skal også være sikkert. Når du vælger at betale med Klarna, ved du, at du altid kan sætte din betaling på pause, hvis noget går galt. Uanset problemet, så lad os eller Klarna vide det, så gør vi alt for at hjælpe dig.

Du kan altid være sikker på, at alle dine oplysninger er sikre hos Klarna. Alt dette og mere takket være Klarnas køberbeskyttelse. Ingen kortoplysninger overføres til eller opbevares af Sif Jakobs. Alle transaktioner finder sted via forbindelser, der er sikret med de nyeste sikkerhedsprotokoller.