GAVEKORT - VILKÅR OG BETINGELSER

Sif Jakobs Jewellery digitale gavekort sendes direkte til modtagerens email umiddelbart efter din bestilling og kan bruges med det samme. Det kan vælges om gavekortet skal modtages pr. mail, post eller sms, når købet foretages.

Dit Sif Jakobs Jewellery gavekort kan bruges som betaling, på samme måde som et kreditkort, til køb på Sif Jakobs Jewellery website sifjakosb.dk eller vores Flagship store i København. Beløbet vil blive trukket fra gavekortets samlede værdi, indtil det når nul. Hvis du vælger at returnere det/de produkt(er), du har købt med et fysisk eller digitalt gavekort, vil pengene blive tilføjet til din Sif Jakobs Jewellery-profil (som digital kredit). Når du foretager et køb, kan du ikke vælge gavekortets beløb, hvis gavekortets værdi overstiger værdien af transaktionen (Eksempelvis: Hvis dit gavekort har en værdi på 400 DKK, og din ordre er på 200 DKK, kan du ikke vælge kun at bruge 100 DKK fra gavekortet til købsprisen - i stedet vil hele beløbet på 200 DKK blive brugt til ordren). Når det er sagt, er du ikke forpligtet til at bruge det fulde beløb (i dette eksempel 400 DKK) på ét køb.

Gavekort er kun gyldige i den valuta, de er udstedt i.

Brug af dit gavekort online:

Tilføj varen/varerne til din kurv som normalt, og gå til kassen. Vælg feltet “gavekredit” i højre side af webstedet og indtast koden for dit gavekort. Den disponible kredit på dit gavekort vil automatisk blive fratrukket fra din samlede ordre. Hvis det samlede beløb for dit køb er lavere end det, der er til rådighed på gavekortet, forbliver de overskydende midler på gavekortet til senere brug. Hvis det samlede beløb for din bestilling overstiger beløbet på dit gavekort, skal den resterende saldo betales med kreditkort. Gavekort kan ikke bruges sammen med andre rabatkoder eller kampagner. Der kan kun anvendes ét gavekort pr. ordre.

Digitale gavekort kan ikke bruges til at købe et andet digitalt gavekort. Ingen rabatkoder/links kan anvendes eller bruges til at købe et Sif Jakobs Jewellery gavekort. Sif Jakobs Jewellery forbeholder sig ret til at annullere enhver gavekortbestilling, hvis det skulle være købt ved hjælp af rabat(ter) eller opnået ulovligt, herunder gennem svindel.

Dit Sif Jakobs Jewelery gavekort kan ikke genindlæses; når pengene er opbrugt, er gavekortet ikke længere gyldigt og kan kasseres. Alle køb af gavekort er endelige og kan ikke annulleres eller refunderes.

Sif Jakobs Jewellery kan ikke holdes ansvarlig for tabte, stjålne eller misbrugte kort. Gavekort kan ikke erstattes, genudstedes eller indløses til kontanter (undtagen i henhold til lovkrav) eller anvendes til kreditkortsaldoer. Sif Jakobs Jewellery er ikke ansvarlig eller hæfter for tabte eller stjålne gavekort.

Dit brug af et Sif Jakobs Jewellery gavekort udgør din accept af disse vilkår og betingelser i deres helhed.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

HVORDAN MODTAGER JEG MIT GAVEKORT?

Du kan vælge at modtage dit gavekort via email, post eller sms. Det vil af fremgå på siden du køber gavekoret, her kan du vælge de forskellige muligheder. Gavekortet kan anvendes online på sifjakobs.dk eller fysisk i vores flagskibsbutik i København.

HVORNÅR MODTAGER JEG MIT GAVEKORT?

Du vil modtage dit gavekort få sekunder efter købet.

HVOR KAN JEG BRUGE MIT GAVEKORT?

Du kan bruge dit gavekort på vores webshop sifjakobs.dk og i flagship butikken i København, i det land hvor gavekortet er købt.

KAN JEG TILKØBE INDPAKNING TIL MIT GAVEKORT?

Det er er muligt at tilføje indpakning når du køber gavekortet, som du kan anvende som den perfekte gave.

HVORNÅR UDLØBER MIT GAVEKORT?

Dit gavekort udløber 5 år efter købsdatoen.

KAN MIT GAVEKORT OMBYTTES TIL KONTANTER?

Dit gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.

HVAD SKER DER, HVIS JEG KUN BRUGER DELE AF MIT GAVEKORT VED KØB?

Det resterende beløb vil blive udstedt som et nyt gavekort. Du vil modtage et nyt gavekort med det resterende beløb pr. e-mail.

HVORDAN VIL JEG BLIVE REFUNDERET VED KØB MED GAVEKORT?

Hvis du beslutter dig for at returnere dit køb, modtager du et nyt gavekort med det samme beløb som det beløb, du har bestilt.