URE CARE - HOW TO

MATERIALE

Sif Jakobs Watches er lavet af 316L rustfrit stål urkasse og armbånd, altså de er allergivenlige.

SAPPHIRE GLAS

Sif Jakobs Watches har safirglas, som er krystal og egentlig ikke en glastype. Det er en ren aluminiumoxid, der har været igennem en krystaliseringsproces.Ur safir er den dyreste type urglas, da det er utrolig hårdt og derfor holdbart. Safir anses for at være det bedste materiale til at beskytte urskiven mod stød.

URVÆRK

Vi bruger MIYOTA japanske urværker i alle vores Sif Jakobs ure. Urværket er bredt accepteret som den mest nøjagtige japanske urværk. Det er et analogt kvartsværk, som har mange fordele. Disse omfatter lang batterilevetid, præcision, pålidelighed, god termisk opførsel, da temperaturen ikke påvirker oscillationshastigheden af kvarts. MIYOTA har leveret urværker til førende mærker verden over i næsten 40 år. Hver enkelt del, der bruges i MIYOTAs værker, er lavet i Japan. Derudover er de dele, vi bruger, for det meste metal, hvilket sikrer høj præcision og holdbarhed. MIYOTAs batteri holder 4-10 år afhængig af model.

FORGYLDNNING

Forgyldningen på Sif Jakobs Watches er IP/Ion-belægning (0,5MIC TIN + 0,1 MIC AU (1N14)). IP-belægning på rustfrit stål giver en mere ridsefast (hårdere) overflade.Slutresultatet er også relativt let, så let at bære, og belægningen betyder, at ure er fem gange stærkere end standard ure i rustfrit stål.

VANDTÆTHED

Vores Sif Jakobs ure er enten 30 eller 50 m. En vandtæthed på 30 meter betyder, at uret kan modstå vandstænk.Et niveau på 50 meter betyder, at det kan bæres til svømning i lave dybder. CUBIC ZIRCONIA Stenene i vores Sif Jakobs Watches er Cubic Zirconia af høj kvalitet.

RESERVEDELE & UDSKIFTNING AF BATTERI

Udskiftning af batteri og led til at forlænge længden på uret, anbefales at få foretaget af certificeret forhandler. Gisella urerne er normal længde, men du kan bestille forlængerled, hvis du ønsker et længere armbånd.

RETUR & REKLAMATION

Alle Sif Jakobs Watches er omfattet af købeloven med 24 måneders garanti. Garantien betyder, at du som kunde kan klage over mangler ved varen, der er opstået inden for 24 måneder efter købet.Det betyder, at du enten får den repareret eller ombyttet, refunderet eller nedsat i pris, alt efter den konkrete situation.En hver form for reperation af uret, skal fortages af certificeret forhandler.

GENEREL PRODUKT CARE

Rengør kun dit Sif Jakobs ur med en ren, tør og blød mikrofiberklud. Undgå følgende:

- Kontakt med parfume, kosmetik, creme, solcreme eller andre skønhedsprodukter
- Kontakt med kemikalier (rengøringsmidler/sæbe)
- At bære vores ur under sport, eller mens du sover
- Kontakt med hårde / ru materialer
- Langvarig udsættelse for magnetiske overflader

Hvert andet år anbefales det, at uret efterses af en certificeret forhandler.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

KAN JEG BADE MED MINE SMYKKER?

Nej, vi anbefaler, at du tager smykker af, før du bader, går i bad, tager brusebad, går i sauna eller solarium. Damp, fugt, duftstoffer og kemikalier i sæbe og shampoo kan gøre materialerne anløbne og matte.

KAN JEG BÆRE MINE SMYKKER, MENS JEG TRÆNER?

Vi anbefaler, at du tager smykker af, inden du træner. Sved og alkohol i deodoranter og desinfektionsmidler kan reagere med metaller, perler eller sten og forårsage farvetab og mathed. Klor og salt kan også ødelægge metaller, så du bør ikke bære dine smykker, mens du svømmer. Der er også en risiko for at beskadige smykket, hvis det bæres under fysisk aktivitet.

HVOR OFTE SKAL JEG RENGØRE MINE SMYKKER?

Du bør rengøre dine smykker, som du har på hver dag, ca. en gang om ugen og andre smykker i dit smykkeskrin ca. en gang om måneden.

HVORDAN KAN JEG REPARERE LÅSEN PÅ MINE ØRERINGE?

Øreringe kan være svære at lukke, hvis låsen bliver bøjet under brug. Dette kan let afhjælpes ved at trykke let på låsen, enten opad eller nedad, så den klikker på plads igen.

NOGET BLÅT

Udforsk vores "noget blå" smykkestykker til din bryllupsdag.

JUBILÆUMSGAVER

Fejr din vedvarende kærlighed og delte minder med et specielt smykke - lige så dyrebart som din kærlighed. Udforsk vores smykkekollektion og find den perfekte jubilæumsgave til hende.