UR-CARE

MATERIALE

Sif Jakobs Watches er lavet af 316L rustfrit stål urkasse og armbånd, altså de er allergivenlige.

SAFIRGLAS

Sif Jakobs Watches har safirglas, som er krystal og egentlig ikke en glastype. Det er en ren aluminiumoxid, der har været igennem en krystaliseringsproces. Ur safir er den dyreste type urglas, da det er utrolig hårdt og derfor holdbart. Safir anses for at være det bedste materiale til at beskytte urskiven mod stød.

URVÆRK

Vi bruger MIYOTA japanske urværker i alle vores Sif Jakobs ure. Urværket er bredt accepteret som den mest nøjagtige japanske urværk. Det er et analogt kvartsværk, som har mange fordele. Disse omfatter lang batterilevetid, præcision, pålidelighed, god termisk opførsel, da temperaturen ikke påvirker oscillationshastigheden af kvarts. MIYOTA har leveret urværker til førende mærker verden over i næsten 40 år. Hver enkelt del, der bruges i MIYOTAs værker, er lavet i Japan. Derudover er de dele, vi bruger, for det meste metal, hvilket sikrer høj præcision og holdbarhed. MIYOTAs batteri holder 4-10 år afhængig af model.

FORGYLDNING

Forgyldningen på Sif Jakobs Watches er IP/Ion-belægning (0,5MIC TIN + 0,1 MIC AU (1N14)). IP-belægning på rustfrit stål giver en mere ridsefast (hårdere) overflade. Slutresultatet er også relativt let, så let at bære, og belægningen betyder, at ure er fem gange stærkere end standard ure i rustfrit stål.

VANDTÆTHED

Vores Sif Jakobs ure er enten 30 eller 50 m. En vandtæthed på 30 meter betyder, at uret kan modstå vandstænk. Et niveau på 50 meter betyder, at det kan bæres til svømning i lave dybder. CUBIC ZIRCONIA Stenene i vores Sif Jakobs Watches er Cubic Zirconia af høj kvalitet.

RESERVEDELE OG UDSKIFTNING AF BATTERI

Udskiftning af batteri og led til at forlænge længden på uret, anbefales at få foretaget af certificeret forhandler. Gisella urerne er normal længde, men du kan bestille forlængerled, hvis du ønsker et længere armbånd.

RETUR & REKLAMATION

Alle Sif Jakobs Watches er omfattet af købeloven med 24 måneders garanti. Garantien betyder, at du som kunde kan klage over mangler ved varen, der er opstået inden for 24 måneder efter købet. Det betyder, at du enten får den repareret eller ombyttet, refunderet eller nedsat i pris, alt efter den konkrete situation.En hver form for reperation af uret, skal fortages af certificeret forhandler.

GENEREL PRODUKT-CARE

Rengør kun dit Sif Jakobs ur med en ren, tør og blød mikrofiberklud. Undgå følgende:

- Kontakt med parfume, kosmetik, creme, solcreme eller andre skønhedsprodukter- Kontakt med kemikalier (rengøringsmidler/sæbe)
- At bære vores ur under sport, eller mens du sover
- Kontakt med hårde / ru materialer
- Langvarig udsættelse for magnetiske overflader

Hvert andet år anbefales det, at uret efterses af en certificeret forhandler.