Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Black Friday?

Selvom Black Friday ikke har dybe rødder i Danmark, har det hurtigt vundet popularitet som en årlig shoppingbegivenhed. Black Friday finder sted den fjerde fredag i november, dagen efter den amerikanske Thanksgiving, og det er kendt for at være startskuddet til juleshoppesejsonen.

På Black Friday tilbyder butikker og onlineforhandlere store rabatter, kampagner og tilbud på en bred vifte af varer, herunder elektronik, tøj, sko, husholdningsartikler og meget mere. Det er en fantastisk mulighed for forbrugerne at spare penge og få fat i de ønskede produkter til nedsatte priser.

Mange danskere ser frem til Black Friday som en mulighed for at gøre gode køb og finde julegaver til venner og familie. Dagen er også kendt for at tiltrække en masse mennesker til butikkerne, men online shopping bliver også mere og mere populært på denne dag.

Så, hvis du ønsker at drage fordel af fantastiske tilbud og rabatter på Sif Jakobs Jewellery, er Black Friday den dag, du skal sætte i kalenderen. Uanset om du planlægger at gå ud og shoppe i vores flagship store eller handle online på sifjakobs.dk, er det en lejlighed, du ikke vil gå glip af.

Hvornår er Black Friday i 2023?

Black Friday er d. 24 November i 2023. Hvis du tilmelder dig SJJ Club får du adgang til Sif Jakobs Jewellery Black Friday smykker før alle andre. Læs mere og tilmeld dig her.

Hvilke tilbud har Sif Jakobs Jewellery til Black Friday?

Vi kan ikke løfte sløret for hvilke black friday smykker, du kan forvente endnu. Hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev, er du den første til at få at vide, hvad du kan forvente af tilbud på Black Friday smykker i 2023 hos Sif Jakos Jewellery.

Hvordan får jeg de bedste Black Friday tilbud på Sif Jakobs Jewellery?

Vores SJJ Club medlemmer får adgang vores til Black Friday smykker før alle andre. Du optjener point på dine køb, får adgang til eksklusive tilbud, VIP-adgang til nye kollektioner og meget mere. Læs mere og bliv SJJ Club medlem her.

Hvornår får jeg leveret min Black Friday ordre?

Vi bestræber os altid på at få varer sendt afsted så hurtigt som muligt. Black Friday er travl dag, så du kan forvente lidt forsinkelser i afsendelse fra lageret.