Smykker til Bryllup

30 juni, 2022

SMYKKER TIL BRYLLUP

Et bryllup er en fejring af kærligheden mellem to mennesker, og det er en dag fyldt med store følelser, tidsløse traditioner, nøje udvalgte outfits og selvfølgelig elegante bryllupssmykker.


Find de fineste bryllupssmykker online hos Sif Jakobs Jewellery. Vi tilbyder et stort udvalg af smykker til bruden, festen eller gavebordet. Du kan vælge mellem alt fra klassiske ringe og øreringe til funklende zirkon-halskæder og armbånd, der gør det at bære og forære smykker, til en fest.

SÆRLIGE SMYKKER TIL EN SÆRLIG DAG

Vi har gjort det til en nem opgave at finde smykker til den store dag på sifjakobs.com. Her finder du bryllupssmykker og tilbehør til brylluppet i dansk eksklusivt design. Vi har følgende til brylluppet:

  • Brudesmykker
  • Smykker til bryllupsgæsterne
  • ‘Noget blåt’
  • Morgengaver
  • Personlige bryllupssmykker

Smykker fra Sif Jakobs Jewellery er en overkommelig luksus, der gør det nemt at forvandle dine bryllupsdrømme til virkelighed. Lad dig inspirere af det store sortiment af funklende øreringe, armbånd og halskæder, der komplementerer hinanden på smukkeste vis.

SMYKKER TIL BRYLLUP

Bryllupssmykker er ikke kun forbeholdt brudeparret, men også resten af gæsterne til bryllupsfesten. Det være sig brudepiger, brudens mor og veninderne. Du finder alle typer smykker til festens gæster her.

VÆLG DET PERFEKTE BRYLLUPSSMYKKE

Hvide zirkoner og bryllupssmykker med perler er det klassiske valg til den traditionelle, hvide brudekjole – men Sif Jakobs smykker henvender sig også til dig, der ønsker de klassiske, men samtidig moderne designs.

Vælg et par simple og elegante hvide zirkon-øreringe, og kombiner dem med et smukt baguette-armbånd fra Sif Jakobs Jewellerys Princess-kollektion. Tilføj den klassiske og enkle halskæde fra Rimini-serien og et slankt Ellera armbånd med hvide zirkoner for at fuldende det romantiske bryllupsudtryk.

SMYKKER TIL BRUDEPRIGERNE

Find smykker til dine brudepiger, som de kan bære på dagen, og som matcher dine egne smykker. Det giver et flot udtryk, og smykkerne afspejler samtidig, hvor højt du værdsætter dem.

Sif Jakobs Jewellery har et flot udvalg af farvede zirkon-smykker, som både komplementerer lyse farver, smukke pasteller eller afdæmpede efterårstoner alt efter farven på brudepigernes kjoler.

ØRERINGE TIL BRYLLUP

Ønsker du at holde det simpelt, kan du vælge smykker fra vores Princess-kollektion. Er du mere til det iøjnefaldende look, er vores Capri-ringe forgyldt med 18 karat guld og belagt med zirkoner et godt valg. For et diskret og feminint udtryk, kan du gå med simple ear cuffs og slanke halskæder.

HALSKÆDER TIL BRYLLUP

Den smukke sterlingsølv- eller 18 karat forgyldte kæde med et funklende zirkonvedhæng fra Rimini-kollektionen passer til de fleste halsudskæringer. Derudover er den justerbar, så du kan tilpasse længden, så den passer perfekt.  

Tilføj et vedhæng, og benyt dig af vores gratis indgravering. Så får du et personligt smykke med en helt særlig betydning. Vælg vores smukke Ferrara cirkelvedhæng, der symboliserer uendelig kærlighed, til din kæde.

SMYKKER TIL BRYLLUPSGÆSTER

Din familie og dine venner er en stor del af jeres bryllupsdag. Gør deres dag endnu mere mindeværdig ved at give dem personlige smykker, som de kan bære på den store dag.

Et bryllup er for gæster en fantastisk mulighed for at finde det flotteste outfit frem. Så hvis du er inviteret til en af livets største fester, er du havnet det rette sted. Udforsk det store udvalg af prisvenlige luksussmykker til brylluppet hos Sif Jakobs Jewellery.

'NOGET BLÅT'

Et bryllup er fyldt med ældgamle traditioner – og idéen om ‘noget blåt’ er ingen undtagelse. Traditionen består i, at bruden bærer noget blåt på bryllupsdagen for at sikre et langt og lykkeligt ægteskab. Farven blå symboliserer kærlighed, renhed og troskab, og de smukke øreringe med blå zirkoner fra Ellera-kollektionen, eller ørestikker med blå zirkoner fra vores Princess-kollektion, er en diskret og smuk måde at bringe held på.

MORGENGAVER

Morgengaver er blevet et populært ritual, og her er smykker et oplagt gavevalg. Giv hinanden smykker som et symbol på den første dag i resten af jeres liv sammen.

Et smukt ur fra Sif Jakobs ur-kollektion til hende eller stilfulde manchetknapper fra terni-serien til ham er gode gaveidéer til morgenen efter brylluppet.

PERSONLIGE BRYLLUPSSMYKKER

Ønsker du at tilføre et personligt touch til dine smykker til brylluppet? Det kan du nemt og hurtigt gøre i Sif Jakobs Jewellerys webshop. Vi tilbyder gratis indgravering, og du kan derfor uden problemer få indgraveret jeres navne, bryllupsdatoen eller et andet symbol, der har betydning for jer.

Smykkerne fra Follina-kollektionen er oplagte bud, hvis du ønsker at indgravere dine smykker.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor meget koster brudesmykker?

Sif Jakobs Jewellery tilbyder et prisvenligt udvalg af bryllupssmykker, der får enhver kvinde til at stråle lidt ekstra på sin bryllupsdag. Find flotte smykker til gode priser, der spænder fra omkring 300 kroner - 2000 kroner. Vores udvalg af zirkon-, 18 karat forgyldte ringe og sterlingsølvringe koster fra omkring 700 kroner - 900 kroner.

Hvilke smykker er bedst til en brud?

Smykker med hvide zirkoner er det klassiske valg til den hvide brudekjole. Kombinér med skinnende ferskvandsperler, der symboliserer renhed og kærlighed for et fuldendt udtryk. Vælg enten sterlingsølv, eller gå med den klassiske guld-, perle- og zirkon-kombination.

Hvis du inkluderer et strejf af blåt, er det en smuk og diskret måde at bære ‘noget blåt’, uden det tager fokus.

Hvad er brudesmykker?

Ud over vielsesringene, der udveksles mellem brudeparret, omfatter bryllupssmykker desuden armbånd, halskæder og øreringe båret af bruden og brudepiger.

NOGET BLÅT

Udforsk vores "noget blå" smykkestykker til din bryllupsdag.

JUBILÆUMSGAVER

Fejr din vedvarende kærlighed og delte minder med et specielt smykke - lige så dyrebart som din kærlighed. Udforsk vores smykkekollektion og find den perfekte jubilæumsgave til hende.