SMYKKEGUIDE

FESTIVAL

Når det kommer til festivaler, handler det ikke kun om musikken og den gode stemning. Det handler også om at udtrykke din personlige stil og lade din indre festivalgudinde stråle. Og hvad er en bedre måde at gøre det på end gennem smykker? Uanset om du er til bohemevibes, rock 'n' roll eller en mere minimal stil, har vi hos Sif Jakobs Jewellery sammensat en omfattende smykkeguide, der vil hjælpe dig med at vælge de perfekte accessories til din festivaloplevelse. Lad os dykke ned i det!

STRÅL PÅ FESTIVALEN

En festival er den perfekte anledning til at eksperimentere med sine smykker. Det er en fantastisk mulighed for at tilføje et personligt touch til dit outfit og vise din individualitet. Festivaler handler om fest og glæde, og smykker kan tilføje det ekstra festlige touch til dit outfit. De kan være farverige, glitrende og iøjnefaldende, hvilket kan bidrage til den feststemning, der findes på festivalpladsen. Smykker kan give dig en følelse af at være ekstra glamourøs og festklar, hvilket kun intensiverer den sjove og livlige atmosfære på festivalen.

Smykker kan også bidrage til en følelse af samhørighed. For eksempel kan matchende armbånd, øreringe eller halskæder være en måde at vise, at du er en del af en bestemt gruppe eller at du er en del af festivalens ånd og fællesskab!

SMYKKER TIL FESTIVAL

Med vores højtelskede Ellera-kollektion får du muligheden for at slippe fantasien løs og stable simple smykker med strålende zirkoner i forskellige faver. Især de populære Ellera hoop-øreringe passer perfekt til både de varme dage og lyse nætter på festivalen. Det er et oplagt valg!

1 af 6

PERFEKTE SMYKKER TIL DIT FESTIVAL-OUTFIT

Om du er til det simple og klassiske eller det dramatiske og iøinfaldende, så har vi noget til dig. Forbered dig på at stråle!

KÆDER

Kæder er nemme at style, passer til ethvert outfit og er holdbare. Perfekt til en festival! En kæde fra Sif Jakobs Jewellery vil med garanti holde dig stilfuld gennem dans, musik og de hektiske festivalforhold. Bær en enkelt kæde alene eller kombinér flere kæder, for et mere dramatisk look.

ARMBÅND

Armbånd er smykker, der ikke begrænser din bevægelsesfrihed. De sidder omkring din håndled og tillader dig at danse, hoppe og deltage i forskellige aktiviteter uden at blive generet. Ligesom kæder, er armbånd perfekte til stabling. Vælg armbånd i samme stil som dine kæder for et sammenhængende look eller vælg armbånd med vedhæng og perler, for en ekstra unik kombination.

ANKELKÆDER

Ankelkæder tilføjer en sommerlig stemning til dit festivaloutfit og er en fantastisk måde at tiltrække opmærksomhed til dine ben og fødder. Ankelkæder er elegante og en smuk ekstra detalje, som vil gøre dit outfit ekstra gennemført.

1 af 6

ROSKILDE FESTIVAL OUTFIT

Skal du på Roskilde Festival? Så har vi de perfekte smykker til dig!

Roskilde festival indebærer som oftest en masse bevægelse og aktivitet. Det er derfor vigtigt, at vælge smykker som man vil være komfortabel med og som er holdbare. Roskilde Festival er derudover også en perfekt anledning til sommerlige farver, som med garanti vil stjæle opmærksomheden. Udtryk din personlige stil på Roskilde Festival med en statement-ring eller et par iøjnefaldende øreringe i smukke, farverige nuancer. Som prikken over i'et, kan du gøre dit look endnu mere dramatisk og unikt med en ear cuff!

1 af 7

GAVEINDPAKNING

For 10 kr. kan du tilføje gaveindpakning til din ordre. Du kan også vælge at få en gavepose tilsendt sammen med ordren, for 5 kr.
Du kan tilføje en besked til ordren, helt gratis!

RETURNERING

Hos Sif Jakobs Jewellery kan du returnere en vare indenfor 30 dage og enten ombytte eller få pengene tilbage. Varen skal returneres i sin originale emballage og må ikke være brugt.