Sif Jakobs

Let yourself Shine

Sif Jakobs er den kreative sjæl bag Sif Jakobs Jewellery.

Sif Jakobs inspireres af de mennesker hun

omgiver sig med og af byer hun besøger på sine inspirationsrejser, hvor hun ofte bringer sin familie med sig.

Sif Jakobs, som er opvokset på Island og nu bosat i København har altid følt kreativiteten boble i sig. Hun er uddannet guldsmed og etablerede i 2009 sit eget smykkemærke Sif Jakobs Jewellery, som hun i dag driver med sin mand.

Hendes stilsikre æstetik influerer de smykkedesigns hun frembringer, som altid har et luksuriøst og elegant udtryk. Det er ofte arkitektur og landskaber der bringer liv og inspiration til de nye kollektioner, som lanceres to gange årligt.

Italien, hvor Sif Jakobs har boet, har en helt særlig plads i hendes hjerte og i hendes kollektioner som er opkaldt efter Italienske byer. 

Sif Jakobs passion og instinktive sans for kvalitet kommer til udtryk i hendes glamourøse design der giver hverdagen et touch af luksus. Samtidig afspejler smykkerne moden og tidens tendens og netop det gør, at Sif Jakobs Jewellery er valgt af førende stylister og kendisser rundt omkring i verden. 

Sif Jakobs; 

”Jeg føler mig meget privilegeret, når jeg kan forene min passion med mit arbejde og få lov at lave det jeg elsker allermest, at designe smykker. Jeg bliver glad når jeg ser kvinder ude i verden gå med mine smykker og får endnu mere lyst til at skabe og udvikle nye smykkedesigns.

 

     

Sif Jakobs

 

Sif Jakobs kontor