Om Sif Jakobs Jewellery

DANSK JEWELLERY BRAND

Det prisvindende Sif Jakobs Jewellery er et dansk smykkemærke med et genkendeligt og moderne udtryk

Sif Jakobs Jewellery er kendt for sine karakteristiske smykker og et stilsikkert univers. Smykkemærket er etableret i 2009 af guldsmed og designer Sif Jakobs, som er den kreative sjæl bag det stilfulde brand

Smykkerne har et luksuriøst udtryk, men befinder sig i kategorien “affordable luxury”, hvilket betyder at de oser af stil og kvalitet, samtidig med at prisniveauet er fornuftigt.
Smykkerne er primært udført i sterling sølv og er enten rhodiumbelagt, 18k forgyldt eller 18k rosa forgyldt. I størstedelen af smykkerne indgår endvidere masser af fine zirkonia sten som tilfører et luksuriøst og dramatisk udtryk til looket.

Sif Jakobs Jewellery ses ofte båret af internationale kendisser så som, Miley Cyrus, Katy Perry, Nathalie Dormer, Nichole Scherzinger, Cheryl Cole m.fl.
Derudover ses Sif Jakobs jewellery ofte på digitale influencers og i højt profilerede magasiner som Vogue, ELLE, Marie Claire, m.m.

I dag er Sif Jakobs Jewellery repræsenteret i 18 lande og er et efterspurgt mærke i internationale smykkebutikker, som betragter Sif Jakobs Jewellery som et stærkt profil brand.

om sif jakobs jewellery

BRAND TO WATCH

Sif Jakobs Jewellery er den stolte vinder af flere prestigefyldte priser i Europa, heriblandt i Tyskland - Inhorgenta Award som vinder af ‘Fashion Jewelry Brand of the Year 2017’ og vinder af ‘Brand to Watch’ ved UK Jewellery Awards 2016 i Storbritannien.

WINNER COLLECTION OF THE YEAR

Sif Jakobs Jewellery er blevet tildelt den berømte Børsen Gazelle-pris som det mest innovative og hurtigst voksende danske smykkebrand i 2014 og 2015.

Børsen Gazelle tildeles til de hurtigst voksende virksomheder i Danmark, der mindst har fordoblet deres indtægter over en fireårsperiode. Den årlige Gazelle-undersøgelse, udarbejdes af det kendte finansielle magasin Børsen siden 1995.