Valentinsdag

12 januar, 2022

VALENTINSDAG 2022

Omfavn ‘season of love’ denne Valentinsdag og glæd hende med et smukt smykke. Længe efter at blomsterne er visnet og chokoladener spist, vil et glitrende tennis armbånd, hjerteformede øreringe eller halskæde med vehæng, være vedvarende og en smuk påmindelse om din hengivenhed.

Har du brug for inspiration til den perfekte gave til Valentinsdag? Led ikke længere end tilSif Jakobs Jewellery online for luksus til overkommelige priser, til at inspirere dig med romantiske gaveidéer, som garanteret vil ‘let her shine’ og vinde hendes hjerte på Valentinsdag 2022! Designet til at fremhæve en kvindes naturlige skønhed, dette prisvindende danske smykkebrand er et indlysende valg, til den specielle person i dit liv, på dagen hvor kærligeden fejres.

‘BE MY VALENTINE’

Valentinsdag, en dag som fejres årligt d 14 februar i Saint Valentine af Roms ære, blev associeret med kærlighed i det tidlige forår, i løbet af det fjortende og femtende århundrede. Ved det attende århundrede, var den romantiske tradition med at udveksle blomster, gaver og kort med sin specielle person, veletableret. Det blev til den perfekte mulighed for hemmelige beundrere, par og venner, at udtrykke sin kærlighed.

Intet siger ‘vær min’ som et smukt smykke. Et dyrebart smykke som skal væres som en visuel påmindelse om delte minder og et løfte om, at noget helt specielt er i vente.

VALENTINE KOLLEKTIONEN

Valentine Kollektionen fra Sif Jakobs Jewellery er blevet specielt kurateret til at fremvise en smuk kollektion, af kurvede hjerteformede vedhæng og øreringe.

Stjæl hendes hjerte med et par funklende øreringe, som udtrykker din kærlighed og hengivenhed. Det stilfulde design kombinerer en blank sterling sølv eller 18 karat goldbelagt hjerte kurve på én halvdel med en smuk zirkoniafyldt kurve på den anden.

VALENTINES GAVER HUN VIL ELSKE

Det er Amor og hjerternes tid, så forkæl hende med et smykke fra Valentine, Ellera eller Follina kollektionerne. Du vil finde uendelige muligheder med det brede udvalg af øreringe, halskæder, armbånd og ringe, i rhodium, 18 karat guld- eller rosaguldbelagt sterling sølv, med hvide, sorte eller multifarvede zirkonia.

HALSKÆDER OG ØRERINGE

Giv hende en pendant halskæde som hun kan bære tæt på sit hjerte, som en meningsfyldt måde at erklære din kærlighed. Vælg et udsøgt hjerte fra Valentine eller fortæl hende, at hun er din stjerne medPendant Follina Stella, indgraveret med en perosnlig tekst.

Zirkonia-indkapslede hoops og cuffs er ønskelige tilføjelser til din piges smykkeæske. For at finde det perfekte match til din valentine, filtrer da efter materiale, hvide eller farvede zirkonia påSif Jakobs Jewellery hjemmesiden.

ARMBÅND

Alle piger elsker at skinne, så giv hende noget glitrende på denne Valentinsdag, med det smukke Ellera armbånd. Formet fra sterling sølv, sat med en strøm af hvide zirkonia, eller i 18 karat guldbelagt eller rosa-guldbelagt sølv, besat med levende multifarvede sten, det klassiske design er altid et sikkert valg.

ALTID OG FOREVIGT!

Hvilken bedre måde at sige ‘jeg vil altid elske dig’ end med et glitrende bånd af 18 karat guldbelagt eller rosa-guldbelagt sterling sølv, sat med smukke pastel eller klassiske hvide eller sorte zirkonier. Evighedsbånd symboliserer evig kærlighed og forpligtelse. Som gave på Valentinsdag, disse smukke ringe fraEllera kollektionen fortæller at ‘du er hendes og hun er din - altid, forevigt!’

GØR DET PERSONLIGT

Valentinsdag er din chance for at gøre gaver til hende helt specielle, med indgraverbare vedhæng og ringeFollina kollektionen. Udforsk udvalget af sterling sølv eller 18 karat guldbelagte eller rosa-guldbelagte hjerte- og stjerneformede vedhæng, pyntet med en glitrende zirkonia sten. Runde eller firkantede plader og tags er et klassisk valg, med zirkoniaer for ekstra glamour.

Indgravér hendes initialer, et sjovt motiv med en personlig tekst eller en betydningsfuld dato, for at tage charmerende gaver til et nyt niveau og gøre det ekstra unikt og intimt.

SPECIALLEVERING

Hold din gave en overraskelse ved at bruge Sif Jakobs Jewellery’s komplimentære leveringsservice, 4-6 dage indenfor EU og UK.

KOMPLIMENTÆR GAVEINDPAKNING

Sif Jakobs Jewellery gør gaver simple, med gratis gaveindpakning - forestil dig, at hun åbner en smukt designet smykkeæske, med en personlig besked fra dig.

Alt indpakning er miljøvenligt og FSC certificeret, så du er garanteret at det er produceret fra ansvarligt styrede skove.

'RO I SINDET' RETURPOLITIK

Ikke helt sikker på, at hun vil elske dit valg? Med Sif Jakobs Jewellery kan du shoppe med ro i sindet, da enhver ting købt online eller i butik kan returneres, så længe det er i sin originale indpakning, indenfor 30 dage for en fuld refundering eller ombytning.  

NOGET BLÅT

Udforsk vores "noget blå" smykkestykker til din bryllupsdag.

JUBILÆUMSGAVER

Fejr din vedvarende kærlighed og delte minder med et specielt smykke - lige så dyrebart som din kærlighed. Udforsk vores smykkekollektion og find den perfekte jubilæumsgave til hende.