Magasinet

01 november, 2021

VELKOMMEN TIL SJJ MAGAZINE

Vi byder dig velkommen til Sif Jakobs Jewellery universet - et sted hvor vi deler vores seneste nyheder, inspiration, følelser og tanker. SJJ Magazine er universets hjerte. Så hold dig opdateret, som vi afslører og deler visdom omkring vores smykker med dig.

Vi er begejstrede for at frigøre vores stemme igennem vores magasin og skabe nye forbindelser, i vores fællesskab. Vi lader vores lys skinne, ved at bygge et fællesskab af sjælevenner, som elsker elegance til overkommelige priser i deres hverdag, ligesom os.

OM SJJ MAGAZINE

Vores magasin indeholder spændende opdateringer fra Sif Jakobs Jewellery, med emner som: nyheder, upcoming trends, styling tips, bestsellers og kvinden bag brandet.

Du vil før alle andre finde ud af, hvad som er in og hvad som er ude. Få et insider-perspektiv på kommende smykke trends og styling tips fra vores eksperter, indsigt i vores Instagram "wear the look" og meget mere, såsom vores spændende feature, serien om Sif Jakobs, kvinden bag the 'most-watched Scandinavian jewellery brand'. Vi er ivrige efter at fortælle om Sif Jakobs Jewellery, alt det står for og den retning, vi stræber efter. Så vi inviterer vores venner med os, på denne spændende rejse.

SIF JAKOBS JEWELLERY UNIVERSET

Vores univers er blevet perfektioneret med elegant sofistikation. En verden af luksus til overkommelige priser, med et strejf af magi og glamour, som kun findes i originale nordiske og skandinaviske smykker.

NEWNESS

Med newness mener vi, hvad er nyt i Sif Jakobs' spændende verden? I den kommende måned, vil du lære om vores produkt udgivelser, promoveringer, styling tips og mere om vores seneste AW21 udgivelser.

I november 2020, åbnede vi vores første Sif Jakobs Jewellery flagship store i København, hvor det hele begyndte, for ti år siden. Vi lod ikke frygten og frustrationerne omkring COVID-19 komme i vejen, for vores håb og optimisme for fremtiden. Denne vinter, håber vi på at se jer alle.

FORDYB DIG I UNIVERSET

Vores univers er det seneste årti ekspanderet, som det udtrykkes igennem vores smukke og elegante smykker. Vi ønsker at give dig en personlig rundvisning i vores galakse af ringe, halskæder, personligt tilpassede vedhæng og smarte armbånd, designet med en passion for cool, nordiske styles. Med kubiske zirkoner af høj kvalitet og vores sans for stil, skinner vores brand DNA igennem.

KOMMENDE TRENDS

Sif Jakobs har fremragende smykke styling og indsigt i trends. Lær alt om vores svar på det evigt forandrende landskab af 'what's hot or not', lige her. Vores magasin vil fremvise de hotteste smykke trends.

TRENDS I 2021

Som tumulten i 2020 langsomt er aftaget og har medbragt sig nye måder at kommunikere på, kunne vi ikke undgå at bemærke, en generel tendens til 'layering' af smykker til overkroppen, i forskellige styles og farver.

Som lockdown har løftet sig, forudser vi gode tider i takt med, at folk opsøger socialisering og nye forretningsmuligheder. Hos Sif Jakobs Jewellery, hører vi engagement og livslyst, som afspejles i vores styling, specielt i vores kommende AW21 produkter, som bærer et hint af efterårets nuancer.

BESTSELLERS

Vores magasin vil give dig en detaljeret beskrivelse af denne sæsons bestsellere og behind-the-scenes tanker, om disse specielle stjerner i vores design univers.

STYLING TIPS

Hvad er formålet med at eje en masse smukke smykker og ikke vide, hvordan de styles? Bekymrer dig ikke, tag imod vores styling visdom og inspiration, direkte i din inbox.

OPDATER DIN STIL

Er du fanget i en stil-blindgyde? Du vil finde mode råd, inspiration og mere, i vores blogs og nyhedsbreve. Vi har samlet de bedste looks set hos Sif Jakobs Jewellery, kun til dig. Du vil lære halskæde og ring styling tips, som øjeblikkeligt vil tage din stil fra mat, til elegant og stilbevidst.

SÅDAN BRUGER DU DIN GARDEROBE

Ejer du tusind stykker af tøj og føler alligevel, at du aldrig har noget at tage på? Lær at arbejde med hverdagstøj du allerede ejer og transformer dine outfits, ved at kombinere dem med få pieces, fra din SJJ kollektion. Du vil uden tvivl skinne, hver dag.

KVINDEN BAG BRANDET

Kraftcentret bag brandet Sif Jakobs Jewellery, er en eksemplarisk kvindelig leder, som har visioneret og ledt et brand for kvinder, af kvinder. Vi vil bringe dig specials om Sif Jakobs, den talentfulde smykkedesigner, som har skabt os dette SJJ univers, hvor alle kan skinne.

SIF JAKOBS

Vores smykkeunivers ville ikke eksistere, uden denne selvstændige kvinde bag tegnebordet. Dybt inspireret af sine nordiske rødder, Sif Jakobs designs er for enhver kvinde, som behøver et glitrende 'pick-me-up'.

LÆR HENDE AT KENDE

Vi vil dele hende med jer alle. Du vil finde ud af, hvad som får hende til at stå op hver morgen, med sådan en passion og ild, som igennem sine designs, influerer hvordan en person ser sig selv.

Så glem ikke at abbonnere på SIF JAKOBS JEWELLERY VIP CLUB for et eksklusivt medlemskab, til den magiske verden af Sif Jakobs Jewellery. Du vil modtage vores nyeste og bedste, i din inbox.

NOGET BLÅT

Udforsk vores "noget blå" smykkestykker til din bryllupsdag.

JUBILÆUMSGAVER

Fejr din vedvarende kærlighed og delte minder med et specielt smykke - lige så dyrebart som din kærlighed. Udforsk vores smykkekollektion og find den perfekte jubilæumsgave til hende.