Studentergaver

27 juni, 2022

STUDENTERGAVER TIL HENDE

At blive student er en helt særlig livsbegivenhed og en milepæl, der markerer overgangen til voksenlivet. Efter flere års slid venter den store dag, hvor studenterhuen endelig kan sættes på hovedet, og festen kan begynde.

Fejr studenten med en studentergave til hende, der understreger dagens vigtighed. Hos Sif Jakobs Jewellery har vi smykker, der passer perfekt til den unge student, og som vil blive et kært eje resten af livet. Med et smukt smykke, vil studenten altid kunne se tilbage på den store dag og blive mindet om jeres specielle bånd. Det er den perfekte gave!

 

IDEER TIL STUDENTERGAVER

Er du i tvivl om, hvad du skal forære en nyslået student? Der er mange veje at gå, men et personligt smykke er en oplagt mulighed. Smykket kan bruges hver dag i mange år frem og indkapsler dermed det store øjeblik for altid.

Har du brug for inspiration til den perfekte gave, der matcher studentens smag, kan vi hjælpe. Dyk ned i Sif Jakobs Jewellerys online kollektion for at vælge det helt rigtige smykke:

  • De bedste ideer til smykker som studentergaver

  • Smykker som studentergaver til kvinder

  • Smykker som studentergaver på budget

  • Personlige studentergaver

Du kan desuden få udvalgte smykker indgraveret, pakket flot ind og leveret uden ekstra omkostninger.

 

SMYKKEGAVER

Du kan aldrig få nok smykker. Og derfor kan du ikke gå galt i byen med smykkegaver. Den talentfulde designer Sif Jakobs' elegante smykkekollektioner i sterlingsølv belagt med 18 karat gult og rosa guld er fyldt med stil og ynde. Det gør det til en perfekt gave til en student, og det vil skabe stor glæde – nu og i fremtiden.

DE BEDSTE IDEER TIL SMYKKER SOM STUDENTERGAVER

Moderne, prisvenlige smykker står ofte højt på listen over populære studentergaver. Hos Sif Jakobs Jewellery har vi mange forskellige muligheder, når det kommer til øreringe, armbånd, ringe og halskæder – alle sammen i en levende palette af ekstraordinært smukke zirkoner. Gå på opdagelse i vores mange ideer til studentergaver og bliv inspireret.

TIDLØSE SMYKKER

Leder du efter stilrene, minimalistiske, men alligevel legende designs, er du landet det rette sted. Vores kollektioner består af moderne og samtidig tidsløse smykker, der aldrig går af mode. Se eksempelvis den flotte Rimini-kollektion, der udstråler romantisk elegance. For minimalistisk, sofistikeret design kan du gå på opdagelse i den populære Princess-kollektion og blive inspireret af de farverige zirkoner i halskæder og øreringe.

UNIKKE OG FARVERIGE SMYKKER

Sæt farve på hverdagen med de elegante smykker fra Sif Jakobs Jewellery. Farverige smykker giver mulighed for at udtrykke personlighed og stil, mens det også tilfører et strejf af glamour til ethvert outfit.

Det forsøger vi at omfavne med vores kollektioner. Se blandt andet de chikke og funklende smykker fra Rimini-kollektionen eller drøm dig væk i de mange farverige og glitrende muligheder fra Ellera-kollektionen. Der er et væld af ringe, øreringe og armbånd med skønne farvede eller klassiske hvide zirkoner, perfekt til enhver smag og enhver student.

MODERNE OG FUNKLENDE SMYKKER

Med Sif Jakobs Jewellery får du moderne og trendsættende designersmykker, der er inspirerende og prisvenlige. Du finder både karakteristiske, skulpturelle smykker i Ferrara-kollektionen eller minimalistisk enkelhed og ferskvandsperler med de spændende Adria-smykker. Der er noget til enhver smag, om man er til iøjnefaldende statement-smykker eller klassisk enkelthed.

SMYKKER SOM STUDENTERGAVER TIL KVINDER

Forær et smykke, der smelter smukt sammen med studentens personlige stil. Hav også for øje, at smykket er alsidigt, så det kan bruges til forskellige situationer. Uanset om det skal bæres til en jobsamtale, på den nye arbejdsplads, til en hyggelig middag eller på dansegulvet, har vi et smykke, der passer til lejligheden.

LUKSURIØSE SMYKKER I SKANDINAVISK DESIGN

Leder du efter et smykke til hende, der ikke kan få nok af guld og glimmer? Eller skal du fejre en student, der elsker enkle, statement smykker? Ligegyldigt hvem du skal glæde, har vi skræddersyet Sif Jakobs’ studenterkollektion, så den passer til alle stilarter.

Med Novara får du glam for alle pengene, Capri er fyldt med dristige designs, Vulcanello består af overdådige showstoppers, mens Ferrara er elegance i sin reneste form. De glatte overflader på Follina og Portofino-smykkerne er perfekte til en indgravering med en personlig hilsen og Ellera-kollektionen byder på et skønt, farverigt udvalg til et unikt look.

SMYKKER SOM STUDENTERGAVER PÅ BUDGET

Med Sif Jakobs Jewellery får du prisvenlige kollektioner bestående af både øreringe, halskæder, armbånd, ankelkæder og fingerringe, der passer til ethvert budget. Vi har gjort det nemt at finde den helt rigtige studentergave med vores store udvalg til gode priser.

UDSØGT OG OVERKOMMELIG

Fra Riminis yndige, franske øreringe og Follinas graverbare fingerringe til Elleras tidsløse armbånd – du finder utallige muligheder i vores forskellige kollektioner.

PERSONLIG STUDENTERGAVE

Vi har masser af idéer til personlige smykkegaver til studenter. Alt du skal gøre er at finde det rette match til dagens hovedperson. Ringe, armbånd og halskæder fra Follina- og Portofino-kollektionerne er skabt til en unik indgravering og byder på fantastiske muligheder i sølv- og guldnuancer. En indgraveret, personligt smykke er en perfekt måde, at gøre en gave endnu mere unik. Vis studenten at hun betyder noget særligt for dig, ved at indgravere din gave. Ved at tilføje indgravering til en gave, viser man ekstra omtanke og betænksomhed, som helt sikkert vil blive værdsat. Med Sif Jakobs online indgraveringsservice er det blevet nemt at gøre lidt ekstra. Vælg blot mellem tekst eller motiv, placering og font til teksten, så er du klar. Indgravering hos Sif Jakobs Jewellery er gratis!

HUSK DE BETYDNINGSFULDE MINDER FOREVIGT

Du kan vælge at få smykket indgraveret og gøre gaven endnu mere personlig. Få indgraveret en dato, et navn, initialer, et motiv, et inspirerende budskab eller en kombination. Kombiner “Tillykke” eller Carpe diem” med den eksakte dato – det vil vække glade minder, hver gang studenten bærer din gave. Du kan også vælge et motiv af en firkløver, som symbol på held i fremtiden, eller et hjerte, som symbol på jeres stærke bånd. Du kan også dekorere smykket med studentens stjernetegn og minde hende om hendes personlige styrker. Mulighederne er uendelige.

Oplev smilet brede sig, når studenten åbner den smukke gaveæske med den personlige gave, der emmer af kærlighed og betænksomhed på én af livets største dage.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er smykker en god studentergave?

En smykkegave vil uden tvivl få studenten til at føle sig set og elsket. Smykkegaver er personlige gaver, der udtrykker dedikeret kærlighed. Det er en perfekt måde at vise, hvor godt du kender modtageren og at du tænker på dem. Smykker i guld- og rhodineret sterlingsølv er den perfekte gave til en student, da den holder for evigt. Studenten vil kunne bære sit smykke i mange år frem og blive mindet om den store dag og det specielle bånd mellem jer.

Hvordan tilføjer jeg en indgraveret besked i smykket til studentergaven?

Hos Sif Jakobs Smykker er det nemt at få indgraveret en gave: Når du har valgt smykket, vælger du på samme side gratis indgravering og skriver, hvad der skal stå eller vælger et motiv. Du kan tilmed vælge blandt 3 smukke fonte, til din tekst. Derefter er du klar til at sende bestillingen afsted. Du kan desuden tilføje gratis gaveindpakning og levering direkte til din dør. Nemmere bliver det ikke.

Kan jeg få pakket min gave ind til studenterfesten?

Selvfølgelig! Intet slår glæden ved at modtage et smykke, der er nænsomt pakket ind. Vi tilføjer et strejf af luksus ved at give din gave en fornem placering i en stilfuld gavepose – og derefter i signaturgaveæsken fra Sif Jakobs Jewellery.

NOGET BLÅT

Udforsk vores "noget blå" smykkestykker til din bryllupsdag.

JUBILÆUMSGAVER

Fejr din vedvarende kærlighed og delte minder med et specielt smykke - lige så dyrebart som din kærlighed. Udforsk vores smykkekollektion og find den perfekte jubilæumsgave til hende.