Studentergaver

27 juni, 2022

STUDENTERGAVER

At blive student er en helt særlig livsbegivenhed og en milepæl, der markerer overgangen til voksenlivet. Efter flere års slid venter den store dag, hvor studenterhuen endelig kan sættes på hovedet, og festen kan begynde.

Fejr studenten med en personlig gave, der understreger dagens vigtighed. Hos Sif Jakobs Jewellery har vi smykker, der passer perfekt til den unge student, og som vil blive et kært eje resten af livet.

GAVEIDEER TIL STUDENTEN

Er du i tvivl om, hvad du skal forære en nyslået student? Der er mange veje at gå, men et personligt smykke er en oplagt mulighed. Smykket kan bruges hver dag i mange år frem og indkapsler dermed det store øjeblik for altid.

Har du brug for inspiration til den perfekte gave, der matcher studentens smag, kan vi hjælpe. Dyk ned i Sif Jakobs Jewellerys online kollektion for at vælge det helt rigtige smykke:

  • De bedste smykke gaveideer til kandidater
  • Smykker afgangsgaver til kvinder
  • Smykker afgangsgaver på budget
  • Personlige eksamensgaver

Du kan desuden få vores smykker indgraveret, pakket flot ind og leveret uden ekstra omkostninger.

SMYKKEGAVER

Du kan aldrig få nok smykker. Og derfor kan du ikke gå galt i byen med smykkegaver. Den talentfulde designer Sif Jakobs' elegante smykkekollektioner i sterlingsølv belagt med 18 karat gult og rosa guld er fyldt med stil og ynde. Det gør det til en perfekt gave til en student, og det vil skabe stor glæde – nu og i fremtiden.

DE BEDSTE IDEER TIL SMYKKER SOM STUDENTERGAVER

Moderne, prisvenlige smykker står ofte højt på listen over populære studentergaver. Hos Sif Jakobs Jewellery har vi mange forskellige muligheder, når det kommer til øreringe, armbånd, ringe og halskæder – alle sammen i en levende palette af ekstraordinært smukke zirkoner.

TIDLØSE SMYKKER

Leder du efter stilrene, minimalistiske, men alligevel legende designs, er du landet det rette sted. Vores kollektioner består af moderne og samtidig tidsløse smykker, der aldrig går af mode. Se eksempelvis det flotte Rimini-tilbehør, der udstråler elegance, eller de populære og minimalistiske Princess-smykker med et sofistikeret design.

UNIKKE OG FARVERIGE SMYKKER

Sæt farve på hverdagen med de elegante smykker fra Sif Jakobs Jewellery. Farverige smykker giver mulighed for at udtrykke personlighed og stil, mens det også tilfører et strejf af glamour til ethvert outfit.

Det forsøger vi at omfavne med vores kollektioner. Se blandt andet de chikke og funklende smykker fra Rimini- og Ellera-kollektionerne.

MODERNE OG FUNKLENDE SMYKKER

Med Sif Jakobs Jewellery får du moderne og trendsættende designersmykker, der er inspirerende og prisvenlige. Du finder både karakteristiske, skulpturelle smykker i Ferrara-kollektionen eller minimalistisk enkelhed og ferskvandsperler med de spændende Adria-smykker.

SMYKKER SOM STUDENTERGAVER TIL KVINDER

Forær et smykke, der smelter smukt sammen med studentens personlige stil. Hav også for øje, at smykket er alsidigt, så det kan bruges til forskellige situationer. Uanset om det skal bæres til en jobsamtale, på den nye arbejdsplads, til en hyggelig middag eller på dansegulvet, har vi et smykke, der passer til lejligheden.

LUKSURIØSE SMYKKER I SKANDINAVISK DESIGN

Leder du efter et smykke til hende, der ikke kan få nok af guld og glimmer? Eller skal du fejre en student, der elsker enkle, statement smykker? Ligegyldigt hvem du skal glæde, har vi skræddersyet Sif Jakobs’ studenterkollektion, så den passer til alle stilarter.

Med Novara får du glam for alle pengene, Capri er fyldt med dristige designs, Vulcanello består af overdådige showstoppers, mens Ferrara er elegance i sin reneste form. De glatte overflader på Follina og Portofino-smykkerne er perfekte til en indgravering med en personlig hilsen.

SMYKKER SOM STUDENTERGAVER PÅ BUDGET

Med Sif Jakobs Jewellery får du prisvenlige kollektioner bestående af både øreringe, halskæder, armbånd, ankelkæder og fingerringe, der passer til ethvert budget. Vi har gjort det nemt at finde den helt rigtige studentergave med vores store udvalg til gode priser.

UDSØGT OG OVERKOMMELIG

Fra Riminis yndige, franske øreringe og Follinas graverbare fingerringe til Elleras tidsløse armbånd – du finder utallige muligheder i vores forskellige kollektioner.

PERSONLIGE SMYKKER TIL EN STUDENT I GAVE

Vi har masser af idéer til personlige smykkegaver til studenter. Alt du skal gøre er at finde det rette match til dagens hovedperson. Ringe, armbånd og halskæder fra Follina- og Portofino-kollektionerne er tilpasset indgravering og byder på fantastiske muligheder i sølv- og guldnuancer.

HUSK DE BETYDNINGSFULDE MINDER FOREVIGT

Du kan vælge at få smykket indgraveret og gøre gaven endnu mere personlig. Få indgraveret en dato, et navn, initialer, et motiv, et inspirerende budskab eller en kombination. Kombiner “Tillykke” eller Carpe diem” med den eksakte dato – det vil vække glade minder, hver gang studenten bærer din gave.

Oplev smilet brede sig, når studenten åbner den smukke gaveæske med den personlige gave, der emmer af kærlighed og betænksomhed på én af livets største dage.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er smykker en god studentergave?

En smykkegave vil uden tvivl få studenten til at føle sig set og elsket. Smykker i guld- og rhodineret sterlingsølv er den perfekte gave til en student, da den holder for evigt.

Hvordan tilføjer jeg en indgraveret besked i smykket til studentergaven?

Hos Sif Jakobs Smykker er det nemt at få indgraveret en gave: Når du har valgt smykket, bestiller du en gratis indgravering og skriver, hvad der skal stå. Derefter er du klar til at sende bestillingen afsted. Du kan desuden tilføje gratis gaveindpakning og levering direkte til din dør. Nemmere bliver det ikke.

Kan jeg få pakket min gave ind til studenterfesten?

Intet slår glæden ved at modtage et smykke, der er nænsomt pakket ind. Vi tilføjer et strejf af luksus ved at give din gave en fornem placering i en stilfuld gavepose – og derefter i signaturgaveæsken fra Sif Jakobs Jewellery.

NOGET BLÅT

Udforsk vores "noget blå" smykkestykker til din bryllupsdag.

JUBILÆUMSGAVER

Fejr din vedvarende kærlighed og delte minder med et specielt smykke - lige så dyrebart som din kærlighed. Udforsk vores smykkekollektion og find den perfekte jubilæumsgave til hende.