Sif Jakobs

01 november, 2021

KVINDEN BAG BRANDET

Stærk. Succesfuld. Stilet. Dette er blot nogle af de kendetegn som tilsammen skaber essensen af Sif Jakobs - ånden, som ledte hende til at skabe sit eponyme brand.

Sif Jakobs er grundlæggeren, designeren og den kreative kraft, som lancerede Sif Jakobs Jewellery, Copenhagen i 2009. I mere end et årti, har hendes succesfulde smykkefirma tilbudt kvinder smukke og sofistikerede smykker, i designs som bedst kan beskrives med hendes egne ord: "klassisk elegance med en smule kant."

EN STÆRK KVINDE

Tillad os at præsentere Sif Jakobs som har gjort et stærkt indtryk med hendes minimalistiske nordiske designs, med skandinavisk æstetik, blandet med et strejf a sofistikeret glamour. Hun er utvivlsomt en kvinde af styrke, som forstår vigtigheden af hårdt arbejde, altid ved roret af modesmykkernes verden.

Lige siden Sif lancerede sin virksomhed, har hun modtaget positiv presse og hendes smykker er blevet et eftertragtet, skandinavisk brand.

LET YOURSELF SHINE

Sif har en skarp æstetik og tror på, at smukke smykker bør være tilgængelige for enhver kvinde, af substans til, at inspirere styrke, skønhed og selvtillid.

I love jewellery that adds glamour to a woman’s look. This is why my jewellery always sparkles and stands out. I wish to create jewellery that gives a feeling of luxury and makes women all over the world shine – every day.” - Sif Jakobs

HENDES REJSER, LIVSSTIL OG INSTINKTIVE PASSION FOR DESIGN

Sif bobbler med kreativ energi og venlig varme, som er svær at modstå. Efter at have rejst vidt omkring, Sif er en designer som forstår et pulserende marked og har en instinktiv følelse for hvad kvinder vil have og vil finde tiltrækkende. Det er ikke overraskende, at hendes pris-vindende smykker er eftertragtede og værdsat af kvinder overalt, inklusiv internationale berømtheder.

BAGGRUND OG FAMILIE

Sif er født og opvokset på Island og var i lære som guldsmed i Sverige. Sif har rejst verden rundt, med bopæl i Italien i nogle år, før hun hjemvendte til København i 2000. Hun bor og arbejder fortsat i København, imens hun rejser ekstensivt for forretning og fornøjelse, med manden Soren Dahl og sønnen Sixten.

LUXURY FOR LESS

Luksus til overkommelige priser, er hvad Sif Jakobs Jewellery handler om - moderne udtryk af sofistikeret design. Stilet og elegant, Sif Jakobs armbånde, ringe, halskæder og øreringe er drysset med regnbuefarvet magi. Hun bringer yndige overraskelser frem i varme sommer farver og kølige, vinterlige nuancer, lyse forårs toner og jordlige efterårs udtryk, hvert år.

AFFORDABLE LUXURY

Looket er fornemt, moderigtigt og sofistikeret. Kvaliteten og finishen er fremragende. Prisen? Ligeså attraktiv som smykkerne. Så, hvordan opnår Sif dette? Guld og platin ser fantastisk ud, men driver priserne på smykkerne op.

Alle smykker hos Sif Jakobs er udformet in 925 sterling sølv, som er kvalitetsbelagt med 2-3 mikron af rhodium eller gul, hvid, eller rose gold. Hvor designet inkluderer sten, anvendes kun den bedste kvalitet af zirkoner i sort, hvid og enhver anden af regnbuens smukke farver. Viola, du får den glamurøse 'luxury for less'.

KLASSISK STYLING

Sif designer fra sit hjerte og sine livserfaringer. Hendes designs er primært inspireret af skandinavisk minimalisme, italitensk elegance og hendes hjemmehørende islandske landskab med nordlys og himmelsk skønhed.

Linjerne er rene og avantgarde i klassisk dansk design; looket er underspillet elegant. Intet prangende eller larmende for kvinden som foretrækker Sif Jakobs Jewellery!

DESIGNPROCESSEN

Sif Jakobs designer til og drager inspiration af stærke kvinder overalt, specielt sin mor. Hun skaber nye designs når hun er på ferie og inspireres af sine oplevelser og samtaler med kvinder hun møder, rundt omkring i verden.

De nyere tilførsler til den smukke Ferrara kollektion, indfanger essencen af bevægelse i tid, inspireret af den arkitekturelle storhed af Cayan Towers Dubai. Ligeledes, indfanger de imponerende og elegante industrielle linjer af Capri kollektionen, essencen af Sif Jakobs design DNA - rene, geometriske former, dyppet i et hav af glitrende zirkoner.

ARBEJDET OG DESIGNET

Kvalitet er Sif Jakobs' kendetegn. Du kan føle og opleve den på egen hånd, hos Sif Jakobs Jewellery Copenhagen flagship store. Uden frygt for hårdt arbejde, er hendes vision at blive den bedste indenfor markedet for sølv smykker og styrke hendes brand, til at blive en frontrunner i industrien. Hun tildeler ethvert aspekt af business, fra produktion til customer service, opmærksomhed.

Den omhyggelige design proces involverer visualisering af de seneste trends, baseret på hvad loyale Sif Jakobs kunder ønsker. Designs er udviklet fra 2D sketches til 3D prototyper, i en 'hands-on' involveret design proces. De endelige kollektioner er lavet med kærlighed.

PRISVINDENDE DANSK DESIGN

Ligesom hendes betagende smykker, har Sif Jakobs tydeligvis skabt en virksomhed som tiltrækker opmærksomhed og får hoveder til at dreje.

I løbet af det sidste årti alene, som et vidnesbyrd til brandets popularitet og succes, fortsætter Sif Jakobs Jewellery med at modtage adskillige internationale priser. Den seneste værende the German Brand Award 2020for succesfuld brand management, for 'Excellent Brands' titlen i 'Luxury' kategorien. Prisen, annonceret af the German Design Council og the German Brand Institute, er et af de mest eftertragtede priser i Tyskland.

I hendes egne ord, “This award, especially in the Luxury category, is very important to me. Because I want to create jewellery that gives a feeling of luxury. In a simple and beautiful style– for every day and for all women ”.

Andre bemærkelsesværdige priser, vundet i løbet af det seneste årti, inkluderer the German Jewelry Award 2019, the Inhorgenta Award 2017, the 'Collection of the Year Award 2018' og the UK Jewellery Award 2016, for blot at nævne få.

DANSK SMYKKEBRAND MED DEN STÆRKESTE VÆKST

Gennem to år, i 2014 og 2015, blev Sif Jakobs Jewellery tildelt Børsen Gazellefor at være den hurtigst voksende, og mest progressive, danske smykkevirksomhed.

Som skaberen af dette pris-vindende, danske smykkebrand, hviler Sif Jakobs ikke på laurbærene, men genopfinder konstant sig selv og tilbyder nye og smukke muligheder, for kvinder at skinne som aldrig før. Den seneste AW21 kollektion er et vidnesbyrd til dette fremadskuende brand's visionære leder og designer Sif Jakobs.

LÆR HENDE AT KENDE

We want to share her with all of you. You get to find out what makes her wake up every morning and dream up so much passion and fire that influences how a person feels about themselves. Vi vil dele hende med jer alle. Du vil finde ud af, hvad som får hende til at stå op hver morgen, med sådan en passion og ild, som igennem sine designs, influerer hvordan en person ser sig selv.

Så glem ikke at abbonnere på SIF JAKOBS JEWELLERY VIP CLUB for et eksklusivt medlemskab til den den magiske verden af Sif Jakobs Jewellery. Du vil modtage vores nyeste og bedste, i din inbox.

NOGET BLÅT

Udforsk vores "noget blå" smykkestykker til din bryllupsdag.

JUBILÆUMSGAVER

Fejr din vedvarende kærlighed og delte minder med et specielt smykke - lige så dyrebart som din kærlighed. Udforsk vores smykkekollektion og find den perfekte jubilæumsgave til hende.