Personaliserede Smykker

02 november, 2021

INDGRAVERING - PERSONALISER DINE SMYKKER

Memories and moments in time fade but words still linger on...” Din hengivenhed kan indfanges forevigt og indgraveres i et skinnende smykke. Indgraverede smykker lyser med følelser, når du indskriver et betydningsfuldt øjeblik. Se din kæres ansigt lyse op, når du giver den perfekte gave af personaliserede smykker, denne sæson.

 

PERSONALISEREDE SMYKKER TIL HENDE

Kvinder elsker at give til sig selv - og modtage - tilpassede gaver, som udtrykker hvor specielle de er. Hvilken bedre måde at gøre det på, end at klæde sig med et skinnende smykke, indgraveret med et ømt, personligt sentiment!

Søger du elegant, klassisk, designer demi-fine smykker, nemme indgraveringsmuligheder og hjemmelevering, alt via få klik? Her er hvordan du kan købe sophisticated, affordable jewellery via en simpel digital rejse, fra komforten af dit eget hjem.

HVORDAN INDGRAVERER JEG MINE SMYKKER?

Tilfør ekstra eftertænksomhed til dine gaver, via personaliserede smykker. Sif Jakobs Jewellery’s mantra ‘Dine tanker… Dine bogstaver… Indgraver det for evigt!’ har gjort smykkeindgravering til en simpel opgave. Sådan får du dine smykker fra Sif Jakobs Jewellery indgraveret:

  • Vælg dit smykke fra Sif Jakobs' Follina eller Portofino kollektions udvalg af ringe, armbånd eller vedhæng.
  • Vælg din tekst, dine bogstaver, dit motiv eller en kombination af alle tre.
  • Vælg en skrifttye (vi tilbyder tre forskellige).
  • Se forhåndsvisningen af dit valg, for at se, hvordan resultatet vil se ud.
  • Tilføj dit persoanliserede produkt til kurven og få det leveret.

PERSONALISER DINE SMYKKER OG INDGRAVER GRATIS

Sif Jakobs tilbyder et udvalg af nøje designede ringe, vedhæng og armbånd, som tillader personalisering. Den polerede overflade af disse stykker, hvoraf nogle med funklende zirkonia, fremhæver det indgraverede budskab, motiv eller initialer. Resultatet er elegante, sofistikerede indgraverede smykker, med et personligt præg uden ekstra omkostninger!

VÆLG DIT SMYKKE

Om det er et navn, initialer eller et yndlingsmotiv - dit eget eller en andens - hold dine kære nær dit hjerte med smukke, aktuelle halskæder. Vi tilbyder en elegant serie af vedhæng i sterling sølv, belagt med klassisk gul guld, romantisk rosa guld eller rhodium, som blot venter på at inspirere dig til at vælge den bedste style, til netop din indgravering.

INDGRAVERBARE KOLLEKTIONER

Leder du efter en stjerne, et hjerte, en oval, en plade eller et vædhænd til indgravering? Du er kommet til det rette sted!

FORELSK DIG I FOLLINA

Fra dristig, tykke zirkonia-fyldte ringe til delikate armbånd, vores Follina smykker er perfekte til indgravering. Specielt værd at nævne er de smukke demi-fine vedhæng, med og uden glitrende zirkonia.

FORNY DIN STIL MED PORTOFINO

Portofino skriger italiensk elegance med nøje skulpturerede halskæder, med zirkonia-fyldte vedhæng, til elegant indgravering. Udforskog bliv charmeret af vores forfriskende, unikke og smarte udvalg.

INDGRAVERBARE RINGE TIL HENDE

Forlovelsesringe, luksuriøse klassikere eller hverdagsringe, lad os hjælpe dig med at gøre vores smykker tidsløse igennem personalisering med beskeder, initialer, motiver eller datoer. Tag et kig på vores skinnende ringe og gør dem ekstra specielle!

INDGRAVERBARE ARMBÅND TIL HENDE

For at tale i billeder, her er en måde at bære dit hjerte på ærmet - få dit armbånd indgraveret med ord, initialer eller motiver. Sif Jakobs' armbånd med rene, skinnende overflader, gør dem perfekte til indgravering. Og med glitrende zirkonia, kan du altid regne med at blive imponeret!

 

GØR DET PERSONLIGT

Om det er en dato for fejring af særlige øjeblikke, et udtryk for kærlighed og venskab eller et motiv som opsummerer dine følelser, udtryk det ved at efterlade et aftryk af dine tanker på dine smykker.

UDTRYK DINE FØLELSER

Indgraverede beskeder har ingen grænser. Du kan tilføre udtryk for hengivenhed eller give et motiverende skub. Motivér og lykønsk nogen med beskeder som 'Drøm Stort', 'Godt Gået!' eller 'Du Gjorde Det'. Giv et varmt kram til din mor med ‘Bedste Mor’ eller din udkårne med ‘Min Pige’... Der er ingen følelse som ikke let kan udtrykkes igennem indgraverede ord, på fine, håndlavede smykker.

DATOER OG INITIALER

Der findes en fabelagtig måde hvorpå at indkapsle specielle øjeblikke og gøre dem til evige minder! Indgraveringer kan være dit tidsstempel - for at erindre en speciel dato, mærkedag, fødselsdag, et kostbart øjeblik eller blot en simpel påmindelse af noget, som gjorde indtryk på dig.

MOTIVER

Aldrig har udtrykket 'et billede er værd tusind ord' været mere sandt, end at bruge et motiv til at indgravere en ring, armbånd eller et vedhæng. På Sif Jakobs Jewellerys hjemmeside, findes et udvalg af symbolske motiver. Du vil finde rigeligt med glade, legesyge motiver at vælge imellem: hjerter, stjerner, et kys...

FLERE IDEER

Hos Sif Jakobs, ved vi hvor specielle personaliserede smykker er - det er derfor, vi holder et skattekammer af forslag, som du kan vælge imellem og få dine tanker indgraveret, på et smukt smykke.

Udødeliggør dyrebare minder og følelser i Sif Jakobs' fabelagtige indgraverede smykker og elsk dem til evig tid!

NOGET BLÅT

Udforsk vores "noget blå" smykkestykker til din bryllupsdag.

JUBILÆUMSGAVER

Fejr din vedvarende kærlighed og delte minder med et specielt smykke - lige så dyrebart som din kærlighed. Udforsk vores smykkekollektion og find den perfekte jubilæumsgave til hende.