Mors Dag

27 juni, 2022

MORS DAG

Der er ingen som din mor. Din fortrolige gennem livet og én af dem, der kender dig allerbedst. Fra jeres første møde og resten af livet er hun ved din side, og jeres bånd bliver kun stærkere med årene. Derfor fortjener hun at blive fejret på Mors Dag.

Glæd din mor på Mors Dag med et elegant smykke fra Sif Jakobs Jewellery. Et smykke, som din mor kan have glæde af resten af livet, og som altid vil minde hende om, hvor værdifuld hun er for dig.

HVORFOR VÆLGE SMYKKER FRA SIF JAKOBS JEWELLERY?

Designer Sif Jakobs udvikler sine designs ud fra mantraet om, at enhver kvinde fortjener at stråle og funkle, som den stjerne hun er. Alle Sif Jakobs smykker er lavet af materialer af høj kvalitet, der er allergivenlige og velegnede til daglig brug.

De inspirerende smykker afspejler stærke kvinder over hele verden: "Jeg designer til alle kvinder; jeg designer for at inspirere, hylde selvtillid og indkapsle femininitet." – Sif Jakobs.

ELEGANTE OG TIDSLØSE SMYKKER

Sif Jakobs Jewellery tilbyder udsøgte kollektioner og designs, der skiller sig ud. Alle smykker er fremstillet af rent 925 sterlingsølv med forskellige finish af guld- og sølvtoner og prydet med cubic zirconia i topkvalitet.

 

FEJR MORS DAG MED SMYKKER

Mors Dag fejres den 2. søndag i maj over hele verden – og i år er Sif Jakobs Jewellery klar til at gøre jagten på en Mors Dags gave ligetil. Med vores flotte udvalg af stilfulde og fantastiske designs bliver det nemt at finde smykker til Mors Dag, som din mor vil elske at bære.

DYK NED I SKATTEKAMMERET

Sif Jakobs har designet et sofistikeret udvalg af halskæder, ringe, øreringe, armbånd og meget mere for at imponere din mor. Der er utallige elegante designs at vælge imellem – så mange, at du ikke behøver nøjes med et enkelt smykke. Din mor fortjener det bedste, og du kan sammensætte flere smykker til én helstøbt gave.

PERSONLIGE SMYKKER TIL MØDRE

Selvom hvert smykke fra Sif Jakobs er unikt i sig selv, tilbyder vi dig gratis indgravering på udvalgte smykker for at gøre din gave ekstra særlig. Se vores Follina- og Portofino-kollektioner med et flot udvalg af graverbare smykker.

Du kan både få indgraveret en besked, en dato eller et symbol, der har betydning for båndet mellem dig og din mor. Med en personlig indgravering i en halskæde eller ring vil der ikke være et øje tørt, når din mor åbner gaveæsken.

MORS DAGS GAVE I SIDSTE ØJEBLIK

Er du stadig i tvivl om, hvad du skal give din mor i gave på Mors Dag? Bare rolig, vi har din ryg. Gå på opdagelse i vores gaveguides og få hjælp til at udvælge de smukkeste smykker til Mors Dag, som uden tvivl vil imponere og skabe glæde.

SPEKTAKULÆRE GAVEIDEER

Dyk ned i Zodiaco-kollektionen bestående af smykker, der matcher din mors stjernetegn. Eller kig nærmere på Rimini-kollektionerne fyldt med farverige smykker, hun vil elske at bære hele året rundt. Du kan desuden udforske vores bestsellere og nye produkter, hvis du mangler idéer til gaven i sidste øjeblik.

PRISVENLIGE SMYKKER TIL MORS DAG

Ifølge Sif Jakobs har enhver kvinde ret til luksuriøse smykker. Derfor tilbyder Sif Jakobs Jewellery fantastiske smykker, der passer til ethvert budget. Alle smykker er skabt med stor passion for håndværket og til overkommelige priser, så du kan forære din mor et smykke, der holder i mange år frem.

STILFULDE SMYKKER TIL ETHVERT BUDGET

Udforsk vores kollektioner af øreringe, halskæder og armbånd med priser, du vil elske lige så højt som selve smykkerne. Vores online guides hjælper dig med at finde den helt rette Mors Dags gave til en overkommelig pris.

FORKÆL DIG SELV, MOR

Moderskabet er fyldt med glæde, bekymring og stor kærlighed – men du kan også let glemme dig selv, når hverdagen kører derudad.

Mors Dag er derfor en god anledning til at hylde dig selv og din dedikation til livets største og mest meningsfulde opgave. Med et smykke fra Sif Jakobs har du altid en påmindelse om, hvor stærk og omsorgsfuld en mor du er.

ET SMYKKE FOR LIVET

Corte- og Bovalino-kollektionerne er fyldt med farverige smykker, der er perfekte til at pifte hverdagen op. Leder du efter mere spektakulære smykker til festlige anledninger? Så er Novara- og Princess-kollektionerne et oplagt valg, som samtidig minder dig om, hvor meget du er vokset på din rejse som mor..

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan finder man den perfekte Mors Dags smykkegave?

Find den perfekte Mors Dags gave hos Sif Jakobs Jewellery online. Her tilbyder vi smukke kollektioner af enestående og tidløse designs. Mangler du inspiration? Så har vi en eksklusiv Gaver til Mors Dag-kollektion.

Kan jeg sætte et personligt præg på min gave?

Sagtens! Sif Jakobs tilbyder gratis indgravering, så du kan tilføje en personlig besked, symbol eller dato på udvalgte smykker. Tjek også vores Zodiaco-kollektion og bogstav-vedhæng for en helt igennem personlig gave.

Er der mulighed for gaveindpakning?

Sif Jakobs Jewellery tilbyder gratis gaveindpakning og mulighed for en personlig besked ved hver ordre.

NOGET BLÅT

Udforsk vores "noget blå" smykkestykker til din bryllupsdag.

JUBILÆUMSGAVER

Fejr din vedvarende kærlighed og delte minder med et specielt smykke - lige så dyrebart som din kærlighed. Udforsk vores smykkekollektion og find den perfekte jubilæumsgave til hende.