Kvinden Bag Brandet

19 september, 2022

MØD SIF, KVINDEN BAG BRANDET

Hvad er én ting mange ikke ved om dig?

Jeg har engang ejet en Harley Davidson motorcykel. Jeg elskede at køre den, og savner det faktisk ret meget. Jeg er nok ikke typen man ville associere med en motorcykel, men jeg var helt vild med den følelse af frihed den gav mig.

 

Hvordan starter en typisk dag i dit liv?

Min dag starter altid med, at jeg kysser min søn, Sixten, godmorgen og følger ham i skole. Når han er afleveret, så er det i fuld fart mod resten af dagen. Jeg bruger normalt 1 time derhjemme, hvor jeg går gennem mine e-mails, og sørger for, at indbakken er tom, inden jeg tager ind til hovedkontoret. Her har jeg typisk møder med de forskellige afdelinger, som vores design- eller marketingteam, for at gennemgå de ting vi arbejder på. Nogle gange, hvis jeg har møder eller aftaler med journalister eller kunder, så tager jeg mod vores Flagship Store i Indre København, for at holde møder med dem der. Min dag slutter typisk omkring kl. 18, hvor jeg tager hjem og laver aftensmad til min familie. Vi bor lige ved stranden, så efter aftensmaden går jeg typisk en tur derned sammen med min mand og min søn. Kvalitetstid med min familie er meget vigtigt for mig, og hjælper mig med at slappe af efter en lang dag.

Hvad er dine bedste tips til København?

Der er så mange fantastiske ting at lave I København, men et must er at starte dagen med en kaffe og croissant på den hyggelige fransk-inspirerede café Beau Marché. Jeg kan anbefale frokost på en af mine go-to frokoststeder, Café Victor. Jeg vil virkelig anbefale deres bouillabaisse! Når du udforsker byen, så glem ikke at krydse Inderhavsbroen. På den anden side finder man et nyt og hipt street food marked. Hvis det er muligt, så book et bord på Noma (en er verdens bedste restauranter). Hvis man føler sig aktiv så lej en cykel, cykl til La Banchina og hop i vandet. Dernæst er der Copenhagen Contemporary som er et kunstmuseum, hvor børn også er velkome, det er helt klart også er et besøg værd.

 

Hvad er din yndlings rejsedestination?

Jeg elsker at rejse, og der er så mange smukke steder at besøge. Men hvis jeg skulle vælge ét sted, ville jeg vælge Sydfrankrig, da det føles som mit andet hjem. Jeg rejser dertil mindst to gange om året (gerne mere). Både om vinteren for at stå på ski, og så igen til sommer på min sommerferie. Mine yndlingssteder er Cannes og Saint Tropez, som er ekstra fantastiske, hvis du kan besøge dem i båd. Så kan man virkelig nyde den smukke kystlinje – hvis man altså har en båd.

 

Hvad er din livret?

Jeg elsker generelt alt slags mad, og den danske kulinariske scene byder på masser af fantastisk mad. Det er virkelig svært for mig kun at vælge én ting, men alt med fisk eller skaldyr ligger nok i toppen.

Hvilket smykke er dit yndlings?

Som smykkedesigner elsker jeg alle smykker, men mine yndlingssmykker må nok være ringe - dem elsker jeg virkelig. Jeg synes virkelig, at man kan udtrykke sin individuelle stil med de ringe man vælger at gå med. Når jeg designer nye kollektioner, så får de altid liv med en ring. Derfra udvikler det sig så til øreringe, halskæder og armbånd.

 

Hvor får du din inspiration fra?

Som jeg har nævnt, så elsker jeg at rejse, og derfor kommer meget af min inspiration også fra de steder, jeg besøger, og de minder disse rejser vækker i mig. Når jeg rejser, bliver jeg inspireret af nye kulturer og de mennesker jeg møder. En anden stor inspiration for mig er arkitektur, og mange af mine kollektioner er inspireret af bygninger. Især på mine rejser bliver jeg inspireret af arkitektoniske stilarter i forskellige lande og kulturer.

 

Hvem var den første du fortalte om dit smykkerfirma?

Min mand har altid vidst, at jeg gerne ville starte mit eget smykkefirma. Han har været en kæmpe støtte og inspiration for mig gennem hele brandets rejse, og det sætter jeg stor pris på.

Hvad er din go-to duft?

Chanel Gabrielle. Jeg har brugt denne duft så længe jeg husker, og har ingen intention om at skifte den ud foreløbigt.

 

Hvornår vidste du, at du gerne ville lave smykker?

I mange år troede jeg, at jeg skulle være arkitekt, så jeg har altid vidst, at jeg ville lave noget, der havde noget at gøre med design. Men jeg fandt ud af, at jeg godt kunne lide at designe mindre ting, som jeg kunne have og føle i hånden, i modsætning til store bygninger. Lige så snart jeg lavede smykker for første gang, vidste jeg, at det her var min ting, og jeg har ikke kigget mig tilbage siden.

NOGET BLÅT

Udforsk vores "noget blå" smykkestykker til din bryllupsdag.

JUBILÆUMSGAVER

Fejr din vedvarende kærlighed og delte minder med et specielt smykke - lige så dyrebart som din kærlighed. Udforsk vores smykkekollektion og find den perfekte jubilæumsgave til hende.