Kommer snart: Ure

07 april, 2022

SIF JAKOBS URE

Et armbåndsur forener både form og funktion på elegant vis. Med et ur har du altid styr på tiden, og det fungerer samtidig som et stilfuldt element til dit outfit. Du kan bruge et ur til at udtrykke din personlige stil – uanset om du vælger et iøjnefaldende eller et diskret et af slagsen.  

Et ur er desuden en perfekt gaveidé til en nyslået student, en rund fødselsdag eller som fejring af en stor milepæl i livet.

JAGTEN PÅ ET NYT UR

Et smukt ur kan blive en kær følgesvend gennem hele livet. Derfor handler det ikke kun om designet på uret, men også om holdbarhed og funktionalitet. Vi giver her et par gode tips til din jagt på et nyt ur.

AT VÆLGE DEN PERFEKTE UR

Ligegyldigt om du leder efter et ur til dig selv eller som en gave, så overvej, hvem der skal bære uret. Hvilket ur vil matche personen bedst, når det kommer til designet? En minimalist vil givetvis foretrække neutrale farver og en slank urrem, mens en energisk fashionista sikkert vil foretrække et dristigt design, vilde farver og finurlige detaljer.

TRENDS INDEN FOR URE I 2022

I dag er et ur meget mere end et armbånd med en rund skive. Og det handler ikke længere kun om funktionalitet og bekvemmelighed. Det er blevet en statusmarkør, der findes i et væld af materialer, farver og stilarter.

OVERRASKENDE FORMER OG FARVER

Kigger vi mod nye trends, er der sket et skift fra de klassiske former til mere anderledes og unikke former og farver.

AFFORDABLE LUXURY

Når det kommer til de materialer, der bliver brugt til armbåndsure og smykker, er de luksuriøse 18 karat guld- eller sterling sølv-belagte varianter altid på mode.

MINIMALISTISKE ARMBÅNDSURE

Hvis du er vild med at klæde dig minimalistisk, kan du højst sandsynligt også godt lide ure med en afdæmpet elegance. Et minimalistisk ur kan bestå af en simpel urrem og en urskive, som skaber et yndefuldt og uhøjtideligt udtryk, der passer til enhver smag.

MILJØVENLIGE URE

Bæredygtighed er et vigtigt begreb i den moderne modeindustri. Forbrugerne orienterer sig i langt højere grad mod kvalitetsvarer, der også er miljøvenlige – og de bedste hverdagsure bør følge den trend. Det kan gøres ved at inkorporere miljøvenlige funktioner som vedvarende energi, og produktion med etisk fremstillede produkter, der reducerer belastningen af miljøet.

STORE NYHEDER FRA SIF JAKOBS JEWELLERY!

Der er spændende nyheder på vej fra din yndlingsjuvelér, Sif Jakobs Jewellery! Vi er stolte af at kunne præsentere lanceringen af ​​SJJ's allerførste urkollektion til kvinder fyldt med luksuriøse ure til en overkommelig pris. Hold øje med den eksklusive kollektion, der snart ser dagens lys.

VI INTRODUCERER EN VERDEN AF SJJ URE TIL KVINDER

For første gang nogensinde kommer Sif Jakobs Jewellery til at tilbyde en række ure, der alle kommer i et eksklusivt design. Vi er meget begejstrede for at kunne lancere en stilfuld kollektion, der samtidig emmer af funktionalitet – og vi håber, at du vil tage godt imod den!

KVALITETSFUNKTIONER I SJJ URE

Hos Sif Jakobs Jewellery har vi sammensat en fantastisk kollektion af elegante og moderne ure til kvinder i alle aldre. Vores ure er skabt i den samme høje kvalitet, der går igen hos samtlige smykker fra Sif Jakobs Jewellery – og de prisvenlige luksusure i 18 karat guldbelægning og andre materialer af høj kvalitet, matcher brandets designfilosofi til fulde.

HOLDBARE URE I RUSTFRIT STÅL BESAT MED LUKSURIØSE CUBIC ZIRKONER  

Urene fra Sif Jakobs Jewellery er fremstillet af slidstærkt rustfrit stål med sølv- og guldbelægning i topkvalitet for et elegant finish. De hvide cubic zirkoner tilfører et elegant strejf af luksus, samtidig med, at priserne er til at komme i nærheden af.

URE MED FARVERIGE SUNRAY-SKIVER

SJJ ure er ikke blot ure. De er tænkt som en smuk tilføjelse til resten af dine smykker. De er skabt ud fra vores grundtanke om at kombinere mode og funktionalitet. Du kan vælge mellem et stort udvalg af urskiver i forskellige nuancer – alt fra urskiver i hvid perlemor til sølv, grønne, sorte eller guld sunray-skiver.

URE MED SAFIRGLAS

Safirglas giver dig en god klarhed og en ekstraordinær ridsefasthed, der er med til at forlænge levetiden på dit ur. En række af SJJ ure med safirglas kommer endda med forstørrelsesglas for at give dig en endnu bedre klarhed i glasset.

MIYOTA MOVEMENT

I udviklingen af SJJ ure har vi taget det bedste fra japanske teknikker, for at sikre dig et holdbart og pålideligt produkt. Hvert ur fra SJJ er desuden vandtæt ned til 30-50m, så du kan nyde livets søde øjeblikke uden bekymring.

NOGET BLÅT

Udforsk vores "noget blå" smykkestykker til din bryllupsdag.

JUBILÆUMSGAVER

Fejr din vedvarende kærlighed og delte minder med et specielt smykke - lige så dyrebart som din kærlighed. Udforsk vores smykkekollektion og find den perfekte jubilæumsgave til hende.

PENDULURE I VINTAGESTIL

Elsker du den klassiske vintagestil, lancerer vi også et pendulur udover vores kollektion af armbåndsure. Det bliver tilgængeligt i både sølv og guld.

Følg med på sifjakobs.com for mere information om de nye ure, der snart lander hos Sif Jakobs Jewellery! De smukkeste dameure i 2022 er lige rundt om hjørnet.