Smykkestyling Tips

02 november, 2021

TOP 5 SMYKKESTYLING TIPS

Er vi ikke alle enige om, at “happiness comes in a box full of jewellery”?

At have flotte smykker, kommer sekundært til at vide, hvordan man styler sit look. Ligesom Iris Apfel, den amerikanske forretningskvinde og stilikon, siger, er årsagen til, at vi alle bør bære smykker, en eller alle de følgende: Transformation, Punch og Individualitet. Ja! Det er hvad godt designede smykker kan gøre for dig, når du bærer dem rigtigt.

HVAD ER SMYKKESTYLING

Smykker, og hvordan du styler dem, fortæller din historie hver dag og frembringer din personas diskrete undertoner og charme. Smykker har en stemme og styling tillader dig at skrue op eller ned for det, som volume-knappen på en radio. Du har sikkert alle, eller nogle af disse, i din kollektion: Ringe, øreringe, halskæder, armbånd eller ear cuffs.

Ethvert smykke du bærer bør passe til lejligheden, dit outfit og den historie du vil fortælle. Når gjort rigtigt, behøver du ikke sige et ord - dine smykker vil tale for dig.

STYLING AF GULD & SØLV SMYKKER

Sif Jakobs har designet moderigtige, men prisvenlige, demi-fine smykker, som tillader dig at sammensætte et sofistikeret look. Disse tidsløse og elegante smykkekollektioner er designet til, at hjælpe dig med at gøre dig klar, til arbejde eller en aften i byen.

Du kan style dine guld- eller rhodium-belagte sølvsmykker fra Sif Jakobs, ved at mixe og matche forskellige kollektioner.

SMYKKESTYLING TRENDS

Pro tip: Opgrader dit look fra 'so-so' til stilet, ved at finde den delikate balance mellem pieces og styles, former, farver og tekstur.

Fortrækker du at spille sikkert? Layering af forskellige styles fra samme kollektion er et sikkert sted at starte.

Vil du prøve noget nyt? Sammensæt smykker af ensartede materialer fra forskellige kollektioner.

RING STYLING TRENDS

Som den online arbejdskultur er blevet normen, trender smykker til fingre og hænder. Folk klæder sig til møder, ved at bære flere accessories på fingre og overkrop.

RING STYLING TIPS

Essentielt styling tip #1: Ringe spiller en central rolle i styling af smykker. Stabling af ringe har været i vogue og er kommet for at blive.

Sif Jakobs kollektioner af ringe spænder fra klassiske, nordiske styles, ideelle til hverdags- og arbejdsbrug, til sofistikerede og skinnende zirkon-besatte, til en aften i byen.

AW21 Belluno kollektionen kommer med tre nye stabelbare ringe, med zirkoner i dæmpede efterårsnuancer, perfekt til layering på forskellige fingre, eller sammen.

Foretrækker du et dristigt look? Ferrara Ardito ringene præsenterer et blikfangende og moderne look. Om båret sammen eller hver for sig, disse ringe er fremragende til kontoret, såvel som til et aften-arrangement.

ØRERINGE STYLING TIPS

Øreringe kan være perfekte samtalestartere! Så vælg dine øreringe med forsigtighed, når du klæder dig til arbejde eller fornøjelse. Øreringe handler om indtryk, såvel som at sætte forventninger og den rigtige tone, specielt til møder på arbejdet.

SÅDAN STYLER DU DINE ØRERINGE

Essentielt Styling Tip #2: Vælg altid øreringe som komplementerer formen på dit ansigt - rundt/langt/ovalt/firkantet/hjerte. Idéen er at skabe balance. For eksempel,

  • Et rundt ansigt ser fantastisk ud med lange hængeøreringe, men er ikke så godt til runde ørestikker eller hoops.
  • Et hjerteformet ansigt har en spids hage og brede kindben. Det vil klæde dig, med dråbeformede øreringe.
  • Har du et langt, rektangulært ansigt, prøv da klynge-ørestikker eller simple, underspillede zirkon-ørestikker eller mellem-oval drops.

HALSKÆDE STYLING TIPS

Halskæder er en fremragende måde at tiltrække opmærksomhed til dit ansigt og halsudskæring, og skabe et interessepunkt. Din halskæde vil fremhæve det bedste ved dit outfit, og hjælpe med at balancere din figurs proportioner.

Essentielt Styling Tip #3: Vi anbefaler at du vælger dit fokuspunkt for opmærksomhed, før du vælger dine smykker.

HALSKÆDE GUIDE

Ligesom med øreringe, tag din kropstype og højde i betragtning, når du vælger en halskæde. Er du petite af statur, vælg da en delikat halskæde af kort, eller mellem længde.

Kvinder af bredere statur, vil passe godt til mellem-lange halskæder med vedhæng, for at skabe en tilspidset V-form. Høje kvinder kan bære enhver længde, inklusiv den længere matinee og reb styles, med dristige medallion vedhæng.

HVORDAN STYLER JEG MIN HALSKÆDE

Sif Jakobs halskæde kollektion har både edgy kæder og delikate halskæder med vedhæng, inklusiv smykker perfekt til arbejdspladsen. Hver style kan bæres alene eller kombineret med halskæder fra forskellige kollektioner.

Du kan vælge dine favoritter og prøve forskellige kombinationer, ved at arbejde dig op eller ned fra det centrale smykke. Det er svært at gå forkert, når du har gode designs, til at bakke dig op.

ARMBÅND STYLING TIPS

Bracelets are available for every reason, mood and style and are very popular for the same reason as other hand jewellery. They bring cheer, carry memories, and make excellent companions for other wrist-wear. Armbånd er tilgængelige til ethvert behov, humør og stil og er meget populært af samme årsag som andre smykker til hænderne. De bringer glæde, bærer på minder og er fremragende ledsagere til andre håndled-accessories.  

SÅDAN BÆRER DU ARMBÅND

Essentielt Styling Tip #4: Vær ikke bange for at mixe og matche dine armbånd.

MIX OG MATCH

Vælg armbånd af den korrekte størrelse, baseret på deres design. For at skabe et ubesværet, stilrent look, udforsk forskellige armbånd af forskellige bredder. Du kan også gå efter kontraster, såsom guld, sølv eller tennis armbånd med multifarvede sten, sammen med et stilet læderarmbånd, for et mere dristigt look.

EAR CUFFS STYLING TIPS

Vi elsker vores ear cuffs! De er stylistens svar på at skabe et trendy, multi-piercet look, uden en million huller i ørene.

SIMPLE EAR CUFFS

Essentielt Styling tip #5: Simple ear cuffs med dine minimalistiske ørestikker eller mellem-store hængeøringe, can hæve dit look fra 'office wear', til en aften i byen, på ingen tid.

TYPER AF EAR CUFFS

Ear cuffs i simpelt design omfavner dit øres helix. De findes i 1-2mm tykkelse, i simpel guld eller sølv, eller med zirkoner, for en smule glitter. Mere udvidede ear cuffs, også kaldes 'ear-crawlers', can gå fra din øreflip-piercing og op, med en klips omkring helix, for at holde den på plads.

I Sif Jakobs ear-cuff collection, finder du de bedste muligheder til hverdagen, designet således, at du kan mixe og matche med ørestikker, hoops, eller elegante hængeøreringe, for at skabe din unikke stil.

Hold øje, for flere smykkestyling tips fra Sif Jakobs Jewellery.

NOGET BLÅT

Udforsk vores "noget blå" smykkestykker til din bryllupsdag.

JUBILÆUMSGAVER

Fejr din vedvarende kærlighed og delte minder med et specielt smykke - lige så dyrebart som din kærlighed. Udforsk vores smykkekollektion og find den perfekte jubilæumsgave til hende.