Guide til Stabling af Smykker

02 november, 2021

SÅDAN STABLER DU DINE SMYKKER

Franske modefotograf og blogger Garance Doré skriver: “Jewellery is a very personal thing… It should tell a story about the person wearing it.” Og vi er enige! Dine smykker og hvordan du bærer dem, fortæller meget om din sans for mode.

Stabling af smykker blev den største nutidige trend på den internationale scene omkring 2013 og er det fortsat idag. Ligegyldig lejligheden, kan du stable dine smykker i forskellige størrelser, styles og materialer, for at tilføre dit look lidt ekstra.

STABLING AF SMYKKER

Hvis du leder efter smykker til stabling, og idéer til hvordan du skal bære dem, tilbyder Sif Jakobs Jewellery en række af fantastiske muligheder i halskæder, ringe, øreringe og armbånd.

Elegant, guldbelagt, sterling sølv smykker i eksklusive nordiske designs, er meget populært idag. Bær stilfulde ringe og armbånd stablet, og halskæder i flere lag, og opgrader konstant dit look for dagen eller aftenen.

STABLING AF HALSKÆDER

Har du en frokostaftale, en sjov aften i byen med venner, en cocktailfest, eller et specielt event du skal til? Skab en dramatisk effekt med ethvert outfit, ved at stable flere halskæder - både enkle eller med vedhæng.

Har du en travl dag med ingen tid til at skifte outfit, inden et fornemt aftenarrangement? Frygt ej. Stabling af halskæder vil transformere dit look fra business eller hverdag, til glamurøst og imponerende.

STABLING AF FORSKELLIGE HALSKÆDER

Der er mange måder hvorpå man kan bære sine halskæder. Kombiner smalle kæder i forskellige deigns, med eller uden vedhæng, for et diskret, stilrent look. Du kan prøve at stable halskæder med enkle kæder, med halskæder som har vedhæng.

Eller vær dristig, ved at kombinere to eller flere tykke halskæder, eller ved at blande smalle kæder med større kæder. Du kunne endda vise dit flair for styling, ved at bruge kontrasterende halskæder i nutidige styles.

STABLING AF FORSKELLIGE KÆDELÆNGDER

Reglen som siger, at du kun burde bære én kæde eller kraftig halskæde ad gangen, gælder ikke idag. Intet overgår stablede halskæder, bestående af smalle, såvel som bredere kæder, i forskellige længder og designs. Vi anbefaler vores Figaro, Cheval og Cavalier kæder til stabling.

Prøv med en kort kæde tæt på din hals, med en mellem-størrelse 45cm kæde, efterfulgt af en længere halskæde med et stilrent zirkon-fyldt vedhæng.

Halskæde stabling hint: Brug dine justerbare kæder til at skabe halskæder i flere lag, 2cm over eller under dit smykke-midtpunkt!

STABLING AF FORSKELLIGE MATERIALER OG FARVER

Har du prøvet at stable med forskellige materialer? Giv din kreativitet frie tøjler og kombiner en 925 sterling sølv kæde med en guldbelagt kæde, med farverige zirkoner eller perler.

Eller prøv stabling af en rhodium-belagt halskæde, med en 18-karat gul eller rose gold belægning. Tag det et skridt længere og vær dristig, ved at tilføje et stykke med zirkoner i interessante farver eller former.

Sif Jakobs tilbyder en række forskellige halskæder i sterling sølv eller guldbelagt, som er ligeså prisvenlige som de er glamurøse. Disse kommer i rhodium, gul guld og rose gold; nogle med perler or zirkoner, af høj kvalitet i forskellige nuancer, perfekt til stabling.

STABLING AF RINGE

Af alle smykker, er ringe bedst til stabling. Berømtheder og fashionistaer viser fantastiske stablinger af ringe til glamurøse events, som får kæber til at falde.

SKAB DIN UNIKKE STABLING AF RINGE

Når det kommer til stabling af ringe, er permutationerne og kombinationerne uendelige. Vores stilrene og moderigtige ringe fra Ellera kollektionen skriger efter at blive stablet, eller båret parallelt på forskellige fingre. Kombinér rhodiumbelagte ringe med guld eller rose gold. Eksperimentér ved at ændre rækkefølgen på ringene, til du er tilfreds, med effekten de sammen skaber.

STABLING AF ØRERINGE

For et look med kant, kan øreringe stables langs øreflippen, samt den nederste og øverste del af helix på dit øre.

STABLING AF FORSKELLIGE STØRRELSER

Vi har ørestikker og hoops til piercede øre og cuffs til dem uden, men som stadig vil starte en fest med multiple øreringe.

For en interessant effekt, prøv en kombination af små, mellem og store hoops, fra vores kollektioner såsom Ferrara og Ellera Piccolo, Medio, og Grande.

STABLING AF FORSKELLIGE MATERIALER

For et varieret look, kombiner 925 sterling sølv øreringe i skinnende og matte finish, med rhodium og guldbelagte, såvel som øreringe med hvide, sorte eller multifarvede zirkoner. Vælg for eksempel imellem Capri polished og Capri zirconia eller Ellera og Ellera Pianura kollektionerne.

STABLING AF ARMBÅND

Stabling af armbånd som er kontrasterende og komplimentære til hinanden, er blevet båret længe, men trender nu mere end nogensinde før. Tilfør ekstra glitter med vindende kombinationer af armbånd, til enhver dag og lejlighed.

SAMMENSÆT EN FLATTERENDE ARMBÅNDS STABLING

Skab din stabling af armbånd med 925 sterling sølv armbånd i rhodium, guld eller rose gold belægning, i rene og simple designs, og kombiner dem, med armbånd med zirkoner i forkellige farver og størrelser. Tilfør ekstra bevægelse ved at mixe og matche flexible, med faste armbånd. Du kunne også gå endnu længere, og tilføje et armbånd i læder.

Inspireret? Hvis alt du behøvede for at prøve at stable dine smykker, var nogle tips og motivation, håber vi, at vi har gjort det for dig.

Vi ville ELSKE at se dine stablede styles! Tag os på Instagram, så vi kan udveksle notater!

NOGET BLÅT

Udforsk vores "noget blå" smykkestykker til din bryllupsdag.

JUBILÆUMSGAVER

Fejr din vedvarende kærlighed og delte minder med et specielt smykke - lige så dyrebart som din kærlighed. Udforsk vores smykkekollektion og find den perfekte jubilæumsgave til hende.