Forår 22

19 januar, 2022

FORÅRSKOLLEKTIONEN 2022

Snart byder vi foråret 2022 velkommen — en ny begyndelse, liv som vokser og farver som springer frem, fra det kølige, smukke vinterlandskab.

I takt med naturens nuancer, vil du kunne forvente en herlig forår 2022 kollektion fra Sif Jakobs Jewellery. Med et fantastisk udvalg af farverige smykker i nye farver, vil både nye og tidligere styles inspirere vækst og mod i hjerterne af alle vores kære venner.

INTRODUCERING AF FORÅR 22 - DET HELE HANDLER OM FARVER

Som vi lovede vores kære abonnenter, har vi de bedste tilbud, nyheder og styleopdateringer reserveret til dig! Og det glæder os, at kunne dele lidt omkring vores vision for denne sæson!

Så her er vi endnu en gang og forbereder os på et herligt 2022 fyldt med smykker, og vi vil tage dig med på denne smukke rejse, fra forår til sommer! Vi fejrer den kommende forårssæson med de skinnende LUCE halskæder, såvel som en ny farvekombination til vores kollektioner Belluno, Biella, Ellera og Bovalino.

Forår 2022 kollektionen handler om vores højest elskede smykker, klædt i nye, fantastiske, jordlige nuancer.

FARVERIGE SMYKKER

Vi forstår, at farver har en direkte effekt på den menneskelige psyke og vi har tendens til, at bære farver som reflekterer vores humør. Hvilken bedre måde at fejre livet på, end at bære farverige smykker, designet til at bringe foråret frem!

Forestil dig, at træde ind til et møde på arbejdet, med et stykke af den friske, nyslåede verden udenfor, viklet omkring dine fingre, håndled eller ører. Et drys af dæmpet blå, lilla og grøn, kombineret med en sofistikeret beige og guld! Du vil udvise elegant pragt, uden at behøve sige et ord.

Så her er vi og præsenterer smykker klædt med et lækkert stænk af farver, som varmer sjælden med visioner af violet, uendelige blå skyer og gylden honning. Elegant, fremgangsrigt og charmerende. Meget Sif Jakobs!

BELLUNO

BELLUNO kollektionen er designet som en hyldest til den elegante kvinde, som leder efter klassiske heltinde smykker, med ekstra glitter. Dette forår, bryder vores betagende Belluno kollektion frem med forbløffende nye farver. Vi præsenterer nu Belluno i de smukke forår 2022 nuancer! En elektrisk pink, gylden orange, behagelig blå, jordlig grøn og cremet beige, balanceret perfekt mellem elegance og glamour.

“Belluno kollektionen taler virkelig til mig og repræsenterer alt som jeg elsker. Funklende sten som kan ses fra kilometers afstand! Jeg kunne ikke undgå at dekorere denne kollektion med de smukke farver, som vi har arbejdet med. Disse jordlige toner som giver en vibrerende følelse til de store kubiske zirkonia. Disse er DE farver til forår 2022 og jeg glæder mig til at vise kollektionen.

– Sif Jakobs

ELLERA

Vi har nyheder til alle Ellera elskere: vi bringer nye smykker, prydet med smukke ferskvandsperler, som giver dig det mest luksuriøse look. Ekstremt elegant og alligevel moderigtigt, disse natur-inspirerede skønheder vil blive det perfekte smykketilbehør til alle forår- og sommerbryllupperne du skal til.

BIELLA

Til alle jer som elsker dansk design med minimalistisk elegance, har vi tilføjet de smukke jordlige toner til vores elegante, klassiske og tidsløse Biella kollektion.

Dette forår, kommer Biella i en bred vifte af farver og former, perfekt til overgangen fra efterår til forår, når blomsterne springer ud. Din alsidige ledsager til enhver begivenhed, Biella til tilføre en stilfuld nuance til din sjæl og tillade dig at nemt transformere dig fra arbejde og hverdag, til en nat under stjernerne

CAPRI

Capri Medio øreringene og Capri Due ringen er også introduceret i vores smukke forårsfarver. Små og delikate kubiske zirkonia i blå, lilla, grøn, beige og jordlige toner, er fejlfrit sat sammen og skaber en rolig aura omkring vores stilfulde Capri kollektion. Det er de perfekte smykker at bære, for at vise dine forårs-vibrationer frem.

BOVALINO

Det er også en nødvendighed at klæde vores Bovalino øreringe i denne fængende farvepalet. Vores sande Bovalino fans vil ikke blive skuffede!

LUCE KÆDE

Et smukt spil af lys på guld som vil vække dine sanser! Sif Jakobs glæder sig til at introducere Luce kæderne, en glæde at have på og det perfekte finish, med et præg af elegance, til ethvert outfit. Du vil kunne bære din solrige sjæl med dig, hvorend du går hen!

Vores Luce kæder kommer i to forskellige størrelser, Luce Piccolo og Luce Grande. Disse stilrigtige kæder har et smukt overfladefinish, som vi kalder ''diamant skåret'' og som skaber illusionen af tusind små diamanter omkring ethvert link, så kæden fanger lys og skinner fra alle vinkler.

Vær din egen inspiration og kombiner disse fantastiske smykker med trendy armbånd og ringe fra Sif Jakobs kollektionerne. Du vil være helt klar til, hvad end hverdagen bringer!

Hold øje med vores Instagram og Facebook updateringer for forårs ‘stylespiration’.

NOGET BLÅT

Udforsk vores "noget blå" smykkestykker til din bryllupsdag.

JUBILÆUMSGAVER

Fejr din vedvarende kærlighed og delte minder med et specielt smykke - lige så dyrebart som din kærlighed. Udforsk vores smykkekollektion og find den perfekte jubilæumsgave til hende.