Black Friday

15 november, 2021

BLACK FRIDAY @SIF JAKOBS JEWELLERY

Endelig! Nedtællingen til dette års festlige sæson er lige om hjørnet og du har din ønskeliste klar. Du venter på annonceringen af de bedste tilbud, på denne tid af året – d. 26 november, 2021, Black Friday og den efterfølgende Cyber week.

Dette er tiden på året, hvor du får mulighed for at købe hvad du vil, til fantastiske priser. Og vi er sikre på, at du har smykker i tankerne.

BLACK FRIDAY SMYKKE DEALS

I år har Sif Jakobs Jewellery Black Friday tilbud på alle vores smykkekollektioner. Dette er din mulighed for at få Sif Jakobs bestsellers til helt betagende priser! Det er tid til at være god mod dig selv eller en af dine kære, med noget specielt fra Sif Jakobs Jewellery!

GIV EFTER FOR FRISTELSEN

En halskæde til en festlig begivenhed. En ring du har længtes efter. Et par smukke øreringe til arbejdet. En sjov og trendy ankelkæde. Det er tid til at hengive sig og vælge noget du ønsker dig, til en fantastisk tilbudspris.

BLACK FRIDAY TILBUD TIL KVINDER

Tid til juleshoppingen vil være forsvundet, inden du aner det. November vil være overstået og jul og nytår vil være lige om hjørnet. Derfor, er Black Friday og Cyber Week, ikke noget man vil gå glip af.

Vi har sammensat nogle fristende tilbud til dig. Udforsk til dit hjertes tilfredsstillelse - vi garanterer at din opmærksomhed vil fanges af flere Sif Jakobs Jewellery tilbud.

LUKSUS TIL OVERKOMMELIGE PRISER

Sif Jakobs Jewellery tilbyder imponerende smykkedesign af høj kvalitet og fremragende håndværk, som kvinder verden over elsker. Den kendetegnende faktor er, at du vil nyde luksuriøse smykker til overkommelige priser.

Har du nogensinde udforsket vores udsøgt designede smykker? Hvis du er til minimalistiske smykker, prøv da de sødeMatera Pianura ear cuffs—med rhodium- eller guldbelægning? Eller Follina Picollo Ring belagt med 18-karat guld og sat med en fin krans af zirkoniaer?

BLACK FRIDAY SMYKKE UDSALG

Black Friday smykkeudsalget 2021 er den perfekte mulighed for at købe julegaverne til de specielle personer i dit liv.

BLACK FRIDAY SMYKKE IDEER TIL MÆND

Du vil finde alle de smykkergaver du kunne drømme om, om det er til dig selv, et familiemedlem eller en ven. Og hvis du leder efter en gave til en speciel mand i dit liv, har vi også et udvalg af klassiskeBlack Friday smykker til mænd. Du kan ikke gå galt med voresCufflinks Treni med enten hvide eller sortezirconia. Mænd elsker vores elegante rhodiumbelagte sølv ringe og armbånd i læder, pyntet med rhodiumbelagt sølv.

SIF JAKOBS JEWELLERY UDSALG

Sif Jakobs Jewellery er et prisvindende smykkebrand som fokuserer på “making women shine” med elegante, håndlavede smykker, til overkommelige priser. Derfor, kommer vores kunder tilbage efter mere. Forestil dig nu de overkommelige priser, men med 20% rabat.

ET TILBUD DU IKKE VIL GÅ GLIP AF

Du vil finde et fantastisk udvalg hos Sif Jakobs udsalg 2021. I år, har vi også et bredt udvalg af bangles, armbånd og ankelkæder, som en del af vores Black Friday tilbud.

Du vil finde dem i rhodium- eller guldbelagt 925 sølv, i smukke og simple design, såvel som glitrende med højkvalitets zirkonia i hvid, sort eller multifarvede såsom voresEllera armbånd ellerAntella halskæde med hvide zirkonia.

CYBER MONDAY TILBUD TIL KVINDER

Cyber Monday er mandagen efter Black Friday og starten på den spændende Cyber Week (d. 29 november til d. 3 December, 2021). Hos Sif Jakobs har vi fantastisk Cyber Monday tilbud til dig!

GÅ IKKE GLIP AF MULIGHEDEN

Vores smykker i luksuriøse design til overkommelige priser har fanget hjerterne hos kvinder verden over. Vores overkommelige priser er nu endnu mere attraktive, med 20% rabat oveni!

Hvorfor vente? Tiden er inde til at shoppe til dit hjertes tilfredsstillelse og købe elegante og klassiske smykker. Forbered dig på at shoppe med Sif Jakobs' Cyber Monday tilbud nu.

SPØRGSMÅL

HVOR KAN JEG FINDE DE BEDSTE BLACK FRIDAY TILBUD?

Når du leder efter de bedste tilbud på smykker denne november, led da ikke længere end til Sif Jakobs Jewellery. Her vil du få muligheden or at købe øreringe, ringe, bangles og armbånd, kæder, vedhæng og halskæder med 20% rabat!

HVOR MEGET KAN JEG SPARE TIL BLACK FRIDAY?

Hos Sif Jakobs Jewellery, vil du spare 20% på hele vores smykkekollektion, fremhævet på vores eksklusiveBlack Friday side.

HVORNÅR ER BLACK FRIDAY 2021?

Black Friday falder på d. 26 november.

HVORNÅR ER CYBER MONDAY 2021?

Cyber Monday 2021 falder på d. 29 november. En fabelagtig rabat på 20% vil gælde fra Black Friday helt til Cyber Monday 2021!

HVAD ER MENINGEN BAG CYBER WEEK?

Ugen efter Cyber Monday er Cyber Week, hvor du kan nyde de bedste tilbud på året online.

NOGET BLÅT

Udforsk vores "noget blå" smykkestykker til din bryllupsdag.

JUBILÆUMSGAVER

Fejr din vedvarende kærlighed og delte minder med et specielt smykke - lige så dyrebart som din kærlighed. Udforsk vores smykkekollektion og find den perfekte jubilæumsgave til hende.